Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Én is olyan extensiont vagy progit keresek amivel le lehet menteni a youtube videokat mp3-ban. Amiket próbáltam azok egy másik honlapra visznek és nem bírnak el 30+ perces podcastokkal.
Ez a Freemake Video Downloader nagyon jónak tunik de indulás helyett crashel. Van valami mukodoképes alternatíva?
-
Ilsyde
őstag
Például ez olyan. Az IGN Prime oldala, eloszor a bal oldalt tolti be (kettévágva a képet), aztán a jobbat. A Firefox is, de nincs a ketto kozott egy másodperc ezért eddig nem zavart. Mindenesetre vicces

Kép kihúzásával nekem is megy. De én a szoveget akarom. Ymailben például nincs kép, csak a link. Mindegy, elbukdácsolok vele így is

-
Ilsyde
őstag
Darabosan tolti be az oldalakat. Firefoxnál azonnal beugrik minden, itt meg betolti az egyik felét, aztán kicsit késobb a másikat. Például az oldal bal oldalát, aztán a jobb oldalt (félbevágva a nagyobb képeket). Vagy csak a szoveget, aztán egy másodperc múlva a képeket is. Viccesen néz ki néha

-
Ilsyde
őstag
Akkor nem tudom mi a gond. Nálam csak jobb gombbal hajlandó megnyitni, egyébként nem csinál semmit a youtube video linkekkel ha ballal huzigálom.
Eddig jó véleménnyel vagyok a Chrome-ról, leszámítva azt hogy lassabb mint a Firefox és kevesebbet tud. Egyébként tényleg nem rossz
Mindegy, majd megszokom. Azért koszi 
-
Ilsyde
őstag
Használ valaki olyan extensiont amivel kihúzhatóvá válnak a linkek? Például ha a kurzort efolé mozgatom akkor ki tudom húzni oldalra és automatikusan új fulben nyílik meg.
Már próbáltam párat, jelenleg a Yet Another Drag and Go van fent de ez sem valami jó. Egyrészt nem lehet megadni hogy melyik fulre ugorjon ha becsukok egy ablakot (balra vagy jobbra), másrészt nem bír némelyik linkkel. Erre példa ha rákattintotok a fenti linkre, majd bármelyik video nevét kihúzzátok. Nem érzékeli az extension. Ugyanígy e-mailben sem mukodik stb.
Firefoxhoz rengeteg ilyen plugin létezik de Chrome-hoz nem bírok normális extensiont találni

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest