Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A manóba, droidos felület. Mi a megoldás? Agyfsz kapok többet dobja ki mint a rendes weblapot látom.
-
Valahogy be lehet azt állítani, hogy csak a YT-t a HDD-re bufferelje? Ez generál nekem igen sok SSD írást, egész nap HD-ban mennek a zenék. Thx!
-
Véletlenül derült egy érdekes, de nem túl jó dolog. HA fut a chrome, tök mindegy milyen és hány ablak, de legyen csak egy ph fórum ablak és lerakom a tálcára, akkor a noti nagyságrendekkel kevesebbet megy el akkuról. Arra jutottam, hogy fut egy halom chromeˇ32.exe ugye és ebből egy picit dolgoztatja a cpu-t, épp annyira, hogy az a nyugalmi kicsi fogyijából egy nagyobba kapcsol. Észrevétel volt nem több.
-
Sziasztok! Rendeltem egy routert. A gond vele a full kínai felület. Hírhedt erről a hibáról. A megoldás állítólag a chrome lesz, mert automata lefordítja az oldalt. Hol tudom aktiválni majd ezt?
-
Van tippetek miért nem megy az érintőpados vissza gesztus chrome alatt? Csak ott nem megy ahol kellene, hogy menjen.

A többi gesztus megy. -
válasz
myke01
üzenetére
Egy jó ideje ilyen silány. Gép hibának hittem, mert sok sok éves a rendszer, de a null perces win7-en is? Nekem eddig bejön a Chrome. Teszi a dolgát. Elég hamar elindul. Pl a netrádió itt közel sem eszi annyira a procit mint FF-en, ott visított a venti úgy fűtött tőle. Itt nem. Kis apró megfigyelések.
-
2007-2015 >> Firefox. Most ebben a 10 percben telt be a pohár! Nem hiszem el, hogy a FF laggol asztalin és a nulláról telepített notin is, de a Chrome nem! Az összes problémás lapon vizsgázott! Mától Chrome!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest