Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Érdekes problémával szembesültem.
Van egy weboldal, amit szerkesztek/menedzselek. A szerkesztést a szolgáltató által rendelkezésre bocsájtott úgynevezett cpanel kezelőfelületen keresztül végzem el. A szerkesztéshez Chrome vagy Firefox böngészőt szoktam használni Win7 alatt. Két számítógépet használok: vagy otthonról, vagy a munkahelyemről csinálom.Nemrég a munkahelyi gépemen egyik pillanatról a másikra elérhetetlenné vált az oldal, és a kezelőfelület is (nem találja egyiket sem, mintha nem is léteznének). A legújabb Chrome, Firefox és IE böngészőkből sem érhető el. Érdekes módon Opera böngészővel elérhető az oldal, és a kezelőfelület is, de azonban az Opera nem teljesen kompatibilis vele, így azt nem tudom használni.
Az otthoni gépemen mindhárom böngészővel tökéletes az elérés.
Van ötlet mit nézzek meg? Mi szaródhatott el?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest