Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok
Nekem még mindig az a problémám ezzel a chrome-val,hogy egyszerűen nem megy fel rá semmi kiegészítő..
Már nem 1x újraraktam,kitakarítottam utána,de így se képes feltelepíteni egyetlen egyet se,még témát se,bár az nem is érdekes..
Windows is újra lett rakva már,de utána se működött ez a dolog.Mióta így vacakol nálam talán 1x ha normálisan működőt és sikerült rá valamit felrakni....
Olvastam már másnak is volt ilyen problémája,de megoldást nem találtam eddig.
Ha esetleg valaki tudna rá adni magyarázatot miért lehetséges ez,az írja már le.
Lényeg mikor Hozzáadásra kattintok,akkor csak Feldolgozást ír,bejön,hogy telepítés,le okézom,azt nem csinál semmit az égadta világon.
Régebben nem volt ilyen problémám,csak most a legújabb verziónál..
Köszönöm a segítséget..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest