Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Asszem kénytelen vagyok visszatérni a "jó öreg" Chromiumhoz.

Másoknak is erősen tudom tanácsolni, ott legalább ha valami durva bug van, azt pár órán belül javítják.
A legjobb autoupdater, amit találtam hozzá, az ez.
Önkicsomagoló, neked csak rá kell kattintanod kétszer, a többit elvégzi, ha van új verzió. Ha a changelog is érdekel, azt itt megnézheted.
Itt pedig, hogy éppen melyik modul hibás. Vagyis ha az XP Tests piros, de neked Vistád van (ami zöld), akkor nyugodtan felrakhatod, mert nálad nem lesz semmi jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest