- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Nem tudom jó helyen járok e ezzel a kérdésemmel, de nem találtam sima google topikot.
Szóval. Van egy cégem és ezt szeretném teljes értékűen kezelni, de sajnos a hitelesítést nem tudom megcsinálni, mert a hitelesítő kódot egy olyan telefonszámra akarja küldeni ami már régen nem él. Ez a szám lett régen beállítva. Viszont, ha kikérem a cégem postacímére a kódot, azt meg nem kapom meg. Már rengetegszer újraküldettem, de semmi változás. Évek óta húzódik ez a dolog és nem jutok egyről a kettőre. Mit lehetne még tenni? Újból nem tudom megcsinálni a cég profilját, ilyen opció nincs. Törölni nem lehet. Van már rajta értékelés egy pár darab. Azokra válaszolni sem tudok. Nyitvatartási időt tudok állítani aztán annyi.
Van valami megoldás erre? Egy központi szám vagy email cím amin keresztül ezt a google-val el tudnám intézni? Én nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest