Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
Az utóbbi másfél-két hétben érdekes dolog kezdett történni a gépemen a Chrome-mal, ami ráadásul a többi Chromium alapú böngészőt is sújtja, így az Operát sem tudom használni (ezt a hsz-t is Edge-ről írom már...).
A konfig: HP Pavilion DV6-6B08eh laptop, AMD 3810MX procc 2,3 Ghz-re húzva, 8GB ram, 256 GB WD SSD+1TB merevlemez.
Namármost a problémám az az, hogy bármit, azaz BÁRMIT (komolyan, index.hu, upc.hu, Operán még a Google keresés is) nyitok meg, azt írja ki, hogy nincs elég memória, és semmit sem tud megnyitni. A Chrome néha próbálkozik, az Opera semmit nem csinál, semmit sem tud megnyitni, jön az "a manóba...." felirat.
Vírusírtó ESET Internet Security van, leszedtem, nem javult meg a rendszer. Gyorsítótárakat töröltem fullosan, minden előzményt évekre visszamenőleg, plusz a hardveres gyorsítást is kikapcsoltam már. Újratelepítettem a programokat, AppDatából töröltem a rejtett fájlokat is, CCleanerrel is kipucoltam a gépet, és eddig semmi sem hatott.
Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Mit érdemes még megnéznem? A memóriából 3GB szabad van, és még ráadásul a Cache-t is átraktam ramdiskre, hátha úgy jobb lesz, de nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest