Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Semmi védelem, még a gyárit is kikapcsoltam.
Kiegészítő csak a uBlock, és a K&H bank pluginja.
Viszont érdekesség, hogy nem tökéletesen írtam le a hiba jelenséget az előbb, mert amikor a letöltésre kattintok (jobb klikk, kép mentése másként, hely kiválasztása, és MENTÉS), akkor a görgetősáv megy, a weblapon belül tudok fel-le görgetni, de fület váltani, vagy bárhova máshova kattintani (amit érzékelne is a rendszer) nem lehet, míg a letöltés el nem kezdődne.
Én is valami "protection" dologra gondolok, csekkolja a rendszer mennyire vírusos a letöltendő file, de akkor védelem nélkül mért csinálja?
A chrome-ot is most tettem fel, a gyári telepítőjével rántja a legfrissebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest