Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
Az egyik, mitől lehet az, hogy teljesen véletlenszerűen, van hogy napokig semmi, máskor napi 8-10x is bejönnek reklámok egy Chrome ablakban a háttérben? Weboldalakhoz semmi köze, akkor is jönnek, ha csak fb van megnyitva, és közben teljesen mást csinálok a gépen. Chrome újratelepítés megvolt, AdwCleaner, Windows Defender nem talál semmit, csak alap programok vannak telepítve, folyamatoknál nincs semmi gyanús, AdBlock van. Csak a Chrome csinálja ezt, ha nincs megnyitva, nem jönnek.
A másik. Elkezdtem használni az Edge-t a reklámos probléma miatt, és sokkal jobb / simább benne a görgetés, viszont nem szeret pár oldalt. Próbáltam SmoothScroll bővítményeket Chrome-ban, de sehogy se tudom elérni, hogy olyan legyen, mint Edge-ben, egy idő után elkezd akadozni, stb. Van erre megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 16GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest