- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
GamerLaci123
tag
Sziasztok!
Elég nagy problémával szembesültem.
A Chrome-on megtelepül egy "Youndoo" nevű progi és sehogyan nem tudom eltávolítani... Az elejénm még csak egy fura nevű mappát találtam a program fájlok közt amibe belenéztem és nem voltak fontos fájlok szóval kitöröltem. De aztán láttam hogy van ez a cucc a böngézőmben és amikor vezérlőpulton el akartam távolítani azokat a fájlokat hiányolta amiket előzőleg kitöröltem. Chrome-al mindent próbáltam ikonon a tulajdonságok a beállításokban minden a Cleanup Tool és még újra is telepítettem de semmi ugyan úgy ott van. Valami ötlet? Nagyon aggódok
Az is lehet hogy agmail-embe is betelepült és minden újratelepítésnél amikor bejelentekezem a Chrome-ba szinkronizálja magát (bár ezt is beállítottam csak a könyvjelzőkre és a jelszavakra) és feltelepül újra? Végleg megragadt? Segítsen valaki! 
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Chrome-on megtelepül egy "Youndoo" nevű progi és sehogyan nem tudom eltávolítani... Az elejénm még csak egy fura nevű mappát találtam a program fájlok közt amibe belenéztem és nem voltak fontos fájlok szóval kitöröltem. De aztán láttam hogy van ez a cucc a böngézőmben és amikor vezérlőpulton el akartam távolítani azokat a fájlokat hiányolta amiket előzőleg kitöröltem. Chrome-al mindent próbáltam ikonon a tulajdonságok a beállításokban minden a Cleanup Tool és még újra is telepítettem de semmi ugyan úgy ott van. Valami ötlet? Nagyon aggódok