Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan tudnám azt beállítani a böngészőben, hogy a főoldalon látható kis gyorsindító képek megjelenjenek?
Tehát, hogy ne csak kilegyen írva az oldal neve, hanem valami féle kép is látható legyen ott, mert akárkinek látom a böngészőjét mindenkinek van ott kép, de nekem mért nincs?
Más: Hogyan tudnám a legjobb teljesítményt kihozni a Chromból? Miket pipáljak be vagy miket állítsak, hogy gyorsabb legyen? A YouTube videókhoz elég ha a legfrissebb Flash Playert engedélyezem vagy a Chrome sajátja legyen bepipálva? Eléggé akad úgy is ,ha csak asima van engedélyezve és úgy is, hogy csak a Chromé van. Eddig Operát használtam és ott minden rendben volt. YouTube vidók nézése közben, felül ahol vannak a fülek a böngészőben ott, ha szól azene mért nincs ott az a kis hangszóró ikon? Az Operánál mindig ott van nekem, itt nem tudom mért nincs ott. A hardveres gyorsítást be vagy ki kell kapcsolni?
Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest