- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan tudnám azt beállítani a böngészőben, hogy a főoldalon látható kis gyorsindító képek megjelenjenek?
Tehát, hogy ne csak kilegyen írva az oldal neve, hanem valami féle kép is látható legyen ott, mert akárkinek látom a böngészőjét mindenkinek van ott kép, de nekem mért nincs?
Más: Hogyan tudnám a legjobb teljesítményt kihozni a Chromból? Miket pipáljak be vagy miket állítsak, hogy gyorsabb legyen? A YouTube videókhoz elég ha a legfrissebb Flash Playert engedélyezem vagy a Chrome sajátja legyen bepipálva? Eléggé akad úgy is ,ha csak asima van engedélyezve és úgy is, hogy csak a Chromé van. Eddig Operát használtam és ott minden rendben volt. YouTube vidók nézése közben, felül ahol vannak a fülek a böngészőben ott, ha szól azene mért nincs ott az a kis hangszóró ikon? Az Operánál mindig ott van nekem, itt nem tudom mért nincs ott. A hardveres gyorsítást be vagy ki kell kapcsolni?
Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest