- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
üzenetére
Win7-nél nekem sem szarakodott ennyit, csak mikor az elején átálltam operáról chrome-ra, de utána jó lett. De ez a win8 alapból is megesz vagy 2GB-ot és nekem a rendszer a 4 helyett is csak 3,69-et lát (ez is még a megoldatlan rejtélyek közé tartozik).
És még folyamatosan fut a háttérben pár munkát könnyítő program is, amik összesen ehetnek vagy 200MB-ot.
Win7 alapból mennyit eszik, már nem emlékszem? (jóllakott rendszer, tálcáról kilőtt programokkal)(#19498) bitpork:
Csak mikor keresek valamit, akkor van hogy alapból megnyitok 6 oldalt, a szótár meg sokszor alapból nyitva van (rögzített fül), meg mikor itt válaszolok egyszerre két személynek (úgy mint most), akkor ahhoz is két fül kell, különben csak az egyik hsz-t látom.
Ha meg dolgoznék a gépen, akkor van, hogy egyszerre futtatom a chrome-mal az MPLAB X-et, az Eagle-t, meg a Foxit Phantom Businesset 4 megnyitott adatlappal (például). De a Bitdefender is alapból 200MB-ot zabál...
Ilyenkor bánom, hogy nem vettem még 4GB ramot mikor még csak 5 ezer volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest