Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
üzenetére
Win7-nél nekem sem szarakodott ennyit, csak mikor az elején átálltam operáról chrome-ra, de utána jó lett. De ez a win8 alapból is megesz vagy 2GB-ot és nekem a rendszer a 4 helyett is csak 3,69-et lát (ez is még a megoldatlan rejtélyek közé tartozik).
És még folyamatosan fut a háttérben pár munkát könnyítő program is, amik összesen ehetnek vagy 200MB-ot.
Win7 alapból mennyit eszik, már nem emlékszem? (jóllakott rendszer, tálcáról kilőtt programokkal)(#19498) bitpork:
Csak mikor keresek valamit, akkor van hogy alapból megnyitok 6 oldalt, a szótár meg sokszor alapból nyitva van (rögzített fül), meg mikor itt válaszolok egyszerre két személynek (úgy mint most), akkor ahhoz is két fül kell, különben csak az egyik hsz-t látom.
Ha meg dolgoznék a gépen, akkor van, hogy egyszerre futtatom a chrome-mal az MPLAB X-et, az Eagle-t, meg a Foxit Phantom Businesset 4 megnyitott adatlappal (például). De a Bitdefender is alapból 200MB-ot zabál...
Ilyenkor bánom, hogy nem vettem még 4GB ramot mikor még csak 5 ezer volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest