Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
üzenetére
Win7-nél nekem sem szarakodott ennyit, csak mikor az elején átálltam operáról chrome-ra, de utána jó lett. De ez a win8 alapból is megesz vagy 2GB-ot és nekem a rendszer a 4 helyett is csak 3,69-et lát (ez is még a megoldatlan rejtélyek közé tartozik).
És még folyamatosan fut a háttérben pár munkát könnyítő program is, amik összesen ehetnek vagy 200MB-ot.
Win7 alapból mennyit eszik, már nem emlékszem? (jóllakott rendszer, tálcáról kilőtt programokkal)(#19498) bitpork:
Csak mikor keresek valamit, akkor van hogy alapból megnyitok 6 oldalt, a szótár meg sokszor alapból nyitva van (rögzített fül), meg mikor itt válaszolok egyszerre két személynek (úgy mint most), akkor ahhoz is két fül kell, különben csak az egyik hsz-t látom.
Ha meg dolgoznék a gépen, akkor van, hogy egyszerre futtatom a chrome-mal az MPLAB X-et, az Eagle-t, meg a Foxit Phantom Businesset 4 megnyitott adatlappal (például). De a Bitdefender is alapból 200MB-ot zabál...
Ilyenkor bánom, hogy nem vettem még 4GB ramot mikor még csak 5 ezer volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest