Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
Sziasztok,
Múltkor végigpörgettem az utolsó pár száz hsz.t s láttam másnak is volt hasonló gondja,de nem emlékszem a megoldásra, és nem találom a keresőbe.
Szóval, újra több helyen is dupla kattintásnak érzékeli a chrome ha valahova kattintok, facebook képek - kettőt lép, google nél a keresőeszközökre se tudok kattintani, mert rögtön eltűnik, mivel duplán veszi.. Azt hittem az egér rossz, de múltkor magától elmúlt, gondolom valamelyik frissítésnél, de most újra csinálja. Nem tudjátok mitől?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest