Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért mert szeretem a Chrome-t is a nyílvánvaló hiányosságai ellenére (ha olvasol fórumokat láthatod hogy rengetegen írják hogy biza fapados) és tudni akartam hogy egy ilyen gépre melyik a jobb melyik nem terheli jobban stb stb.. (aztán rájöttem miután beküldtem a kérdést hogy egyértelműen a FF márcsak az Adblock miatt is ugye) Igen így lehet hogy neked tetszik de akiknek szüksége van komolyabb dolgokra is (1-2 hónap operázgatás után pl sokan megszokják az egérgesztusokat és máshonnét is hiányolják) annak máris nem, jó a Chrome- Mint láthatod nekem kb 1 megszokott FF-s kieg-em se elérhető Chrome-ra ha igen akkor erősen hagy kívánni valót maga után. (mert pl van 1-2 egérmozdulatos kieg... de említésre se méltó)
"Reklámblokker ismét 1 -0 a FF-nek"
Nekem jó a BFilter, de ez egyéni szimpátia: ahogy érzed.
Nekem nem lenne azzal se bajom de elég vicces hogy 1 vírus irtónak blokkolja a védelmi modulját...
Mint írtam többször is én kimondottan a GOOGLE mániások közé tartozom , szóval még azzal se vádolhatnál hogy a Chrome ellen vagyok, álmodoztam is róla 3-4 éve hogy 1szer majd a GOOGLE saját böngészőjével tolom a neten,
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest