Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
(Már nem tudtam szerkeszteni). Nos srácok, teszteltem egy kicsit IE vonalon. Az alap brutál gyors, youtube se akad be, teljes képernyőre állításkor sincs a kis megakadás, böngészhetsz közbe 10-20 oldalon és viszi folyamatosan html5 alappal az 1080p-s videót is ytb-n a háttérben.
Megnéztem a Maxthon-t, elvégre felhasználóbarátibb és IE alapú, de ott jelentkezik az akadás...
4-5 böngészőm van fent és lassan oda jutok, hogy csak az IE használható, kezdek csalódni magamban ennyi év FF, majd Chrome után
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest