Hirdetés
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Szia, köszi, de valami még nem stimmel.
Tehát windowson belül a cleartype kikapcsolva, személyreszabásnál/speciális beállításokban a fontok beállítva egy ugyan azon font-ra.
Aztán Chrome-ban a bekűtípusok testreszabásánál szintén ugyan az a font beállítva, mint windowsban mindegyiknél ugyan arra.
Majd letöltöttem és telepítettem Chrome-ban, amit mondtál, aztán beírtam a Font nevét, amit eddig is beállítottam mindenhol, ahol említettem, majd rányomtam, mentette.Azonban a végeredményben még mindig vannak olyan betűk, írásrészek a honlapokon, amiken nem változtatott, kicsit még mindig rondák azok a betűk.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valami még, amit windows-on belül kell átállítanom, mert úgy néz ki, hogy valami még hiányzik, hogy minden egységes legyen.?
Most ilyen:

Remélem van valakinek ötlete, hogy mi hiányzik még...
(a dőlt betűk is csúnyák)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest