- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sgergi
üzenetére
Házibuliban illik jó kis összeválogatt számokat berakni, amik tuti jók
A YouTube playlistje is jó, ahogy Phvhun említette, mondjuk meglepően hülye korlátja szerintem az, hogy 200 számot lehet maximum berakni egy playlistbe (én nem egyszer ütköztem a korlátba, és akkor létre kellett hoznom egy következő listát, a következő sorszámmal). Nem nagyon értem a korlátozás okát, lényegében a lejátszólista csak egy összegyűjtött lista a különböző azonosítójú feltöltött zenékről, szóval nem tudom, miért lenne probléma, ha akár többezer zeném lenne egy listában összegyűjtve, plusz terhelést nem ró a Google szervereire.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- S21 Dobozában 128/8
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A YouTube playlistje is jó, ahogy Phvhun említette, mondjuk meglepően hülye korlátja szerintem az, hogy 200 számot lehet maximum berakni egy playlistbe (én nem egyszer ütköztem a korlátba, és akkor létre kellett hoznom egy következő listát, a következő sorszámmal). Nem nagyon értem a korlátozás okát, lényegében a lejátszólista csak egy összegyűjtött lista a különböző azonosítójú feltöltött zenékről, szóval nem tudom, miért lenne probléma, ha akár többezer zeném lenne egy listában összegyűjtve, plusz terhelést nem ró a Google szervereire.