- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akármelyik, amelyik neked elnyeri a tetszésedet, erre most jobbat nem nagyon lehet mondani.
Objektív válasz nincs, pusztán szubjektív véleményekre hagyatkozhatsz, de akkor már legjobb a sajátodra.
Speciel nekem a Firefox azért nem jön be, mert az évek során nagyon lomhává sikerült alakítani (viszont van hozzá pár nagyon jó extension, amire nem találtam alternatívát). Chrome gyors, de NAGYON nem testreszabható, ettől függetlenül ezt használom, felváltva a 12.15-ös Operával. Az Opera jelenlegi stable verziója és a korábbiak (<=12.15) agyonkonfigurálhatók, ez mindenképp pozitív, de vannak vele kompatibilitási gondok, ráadásul most álltak át a WebKitre (Chromium egyik változatát forkolva, ez épp az Opera Next, a 15-ös változat), és ezzel együtt rendkívüli módon lebutították a beállíthatóságát, ami pedig eddig az Opera lényege volt, ráadásul jelenleg hierarchikus könyvjelzőzhetőség sincs, és ki tudja, hány éven belül lesz ismét agyonkonfigurálható ez a böngésző. Az IE10 gyorsaságra már megfelelő, de felület szempontjából szerintem buta, nem tetszetős, ezt nem is nagyon szeretem, nem is ajánlanám senkinek, de tény, hogy jobb irányba haladnak, mint korábban (pl. mert legalább fejlesztés (pl. JavaScript-kódolgatás, CSS-beli dolgok, stb.) szempontjából sem akkora ratyi már, mint a korábbiak). Jelenleg tehát én úgy látom, hogy a tudatos felhasználónak mindegyik böngészőnél valamilyen kompromisszumokat kell kötnie, van, amelyik fájóbb, van, amelyik kevésbé.
Szóval próbálgasd ki a böngészőket, melyik tetszik, aztán majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs