- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akármelyik, amelyik neked elnyeri a tetszésedet, erre most jobbat nem nagyon lehet mondani.
Objektív válasz nincs, pusztán szubjektív véleményekre hagyatkozhatsz, de akkor már legjobb a sajátodra.
Speciel nekem a Firefox azért nem jön be, mert az évek során nagyon lomhává sikerült alakítani (viszont van hozzá pár nagyon jó extension, amire nem találtam alternatívát). Chrome gyors, de NAGYON nem testreszabható, ettől függetlenül ezt használom, felváltva a 12.15-ös Operával. Az Opera jelenlegi stable verziója és a korábbiak (<=12.15) agyonkonfigurálhatók, ez mindenképp pozitív, de vannak vele kompatibilitási gondok, ráadásul most álltak át a WebKitre (Chromium egyik változatát forkolva, ez épp az Opera Next, a 15-ös változat), és ezzel együtt rendkívüli módon lebutították a beállíthatóságát, ami pedig eddig az Opera lényege volt, ráadásul jelenleg hierarchikus könyvjelzőzhetőség sincs, és ki tudja, hány éven belül lesz ismét agyonkonfigurálható ez a böngésző. Az IE10 gyorsaságra már megfelelő, de felület szempontjából szerintem buta, nem tetszetős, ezt nem is nagyon szeretem, nem is ajánlanám senkinek, de tény, hogy jobb irányba haladnak, mint korábban (pl. mert legalább fejlesztés (pl. JavaScript-kódolgatás, CSS-beli dolgok, stb.) szempontjából sem akkora ratyi már, mint a korábbiak). Jelenleg tehát én úgy látom, hogy a tudatos felhasználónak mindegyik böngészőnél valamilyen kompromisszumokat kell kötnie, van, amelyik fájóbb, van, amelyik kevésbé.
Szóval próbálgasd ki a böngészőket, melyik tetszik, aztán majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest