- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne hátha valaki....

Egy felugró kis ablakban a flash setup felugrott a Google-ban és elállítottam (mert javasolta -local storage-!), utána hiába állítottam vissza max.-ra innentől nagyon lassan töltődnek be oldalak illetve kidobál oldalakról!
Új G.C. feltevése nélkül be lehet valahol valamit állítani nem szeretnék megválni tőle szinte mindenre ezt használtam eddig! Újabban a Shockware Flash sem válaszol néha vagy várni kell rá!
Mielőtt törölném a G.C-ot előtte megpróbálnám a fenntlevő Google Crome (21. 0.1180.60 beta) böngészőbe beépült Flash Playert (11.3.31.222) törölni, hogyan csináljam, lehetséges ez? Két Flash van felrakva, anélkül kéne megoldani hogy törölni kelljen a Mozzilla. -hoz és YouTube programokhoz használt (11.2.202.235) flash-t is!! Ezt azért hagynám mert az új Mozilla Firefox összeomlik az új flash-el!
Ötlet, kinek volt hasonló gondja? Mi segített, bármi ötlet segíthet!
Köszönöm: Raaf
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest