Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
"akkor a designját miért kell nézegetnek és használnom, a youtube-on, a google keresőben, a gmailben..." - Lehet hogy azért amiért nekem kell majd minden oldalon a Lájk gombokat nézegetni?
"és jelenleg a G+ aktív felhasználóinak száma töredéke a facebook-ének" - De nekem már annyi is bőven elég, hogy elmondhatom magamról: Nem tartozok az agymosott droidok közé (ez most finoman volt fogalmazva a Mo,-n és a Ph-n uralkodó cenzúra miatt)...
Huh de nagyon elkanyarodtunk, térjünk vissza a jól megszokott Chrome kerékvágásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest