Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Aktív témák
-
törölt tag
Chief 360-as egyaltalan nem meleg kikapcsolva, Huntkey 400-as sem. En nem orulnek, ha a tapom melegedne amikor nem hasznalom, hacsak nincs olyasvalaki radugva a gepre, aki ilyenkor is vehet fel aramot (mittomen USB-s scanner, mobiltolto, akarmi), mert akkor picit melegedhet a tap es mivel a ventije nem megy, osszegyulhet a meleg :)
-
Lidi
aktív tag
Szerintem elég felelőtlenség kikapcsolva hagyni egy pc-t.
Ha nem használod, akkor egy kapcsolós hosszabítóval áramtalanítani kell.
Ugyanis a mai gépek kikapcsolt állapotában is üzemel a táp egy része, de a ventik nem. Elvileg bírnia kell ezt, de minek kockáztatni...... -
robekri
addikt
Rendesek vagytok kösz :DDD írjanak már még a fanok!!
FEL, FEL, FEL!
Üdv.:Robe -
tralala
tag
Tso!
Ha van ra gar. akkor en nem haboznek :DD
A elkok azert ideig oraig birjak az ilyenfajta terhelest ,max. joval hamarabb elszalnak, rosszesetben a geppel egyutt. :D -
-
Club
őstag
Jogos!
Attól függ miylen meleg?
A num lock, meg az otikai egér meg világít az új lapoknál, mivel alapból általában így van beállítva at áramellátás.
Alapesetben szoktak olyat csinálni, hogyha félted a lapodat, akkor lehet kapni, a táp, és az alaplap közé egy biztosítékot, csak simán be kell csatlakotatni.
Ha elszáll a táp, nenmvágja el a lapodat! -
nygma
addikt
miután állandóan feszültség alatt van, az nem csoda, ha ég a numlock - úgy hagytad...
kérdés, hogy mennyire meleg, mert a langyos még elfogadható, de szerintem a kézmeleg, vagy annál melegebb -pláne egy ilyen táptól...- kicsit furcsa. nekem a jó öreg azona abszolút nem melegszik.
szóval alapvetően nem gond - szerintem.
de majd a hatalmas tápszakértők mondanak nálam sokkal okosabbakat is -
robekri
addikt
Chieftek 360-as táp kikapcsolt állapotban is meleg és néha a NUM-lock is ég néha. Ez nagy gáz? Féljek, hogy kipukkan a kondi? Vigyem vissza garba?
Üdv.:Robe
Aktív témák
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Rally
- Okos Otthon / Smart Home
- Marathon (2025)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest