Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Van két gmail fiókom és szeretném, ha az egyik fiókba beérkeznének a másik fiókból is az üzenetek.
Amelyik fiókból szeretném, hogy a másikba is beérkezzenek az üzenetek POP-protokollt engedélyeztem.
Amelyikbe szeretném, hogy beérkezzenek, ott beállításokban "fiókok és importálások" fülön "e-mailek ellenőrzése más fiókban" lehetőségnél "e-mail fiók hozzáadása" lehetőségre megyek.
Azonban a folyamat végén "A szerver visszautasította a POP3-alapú hozzáférést a megadott felhasználónévhez és jelszóhoz." hibaüzenetet kapok.
A súgóban lévő megoldási javaslatokat kipróbáltam, nem vezettek eredményre (nincs kétlépcsős azonosítás beállítva, bekapcsoltam a kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését)Esetleg valaki tudja a megoldást a problémára?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik, de nem találtam jobb fórumot.
Valaki google maps-en feltette google helyként a vállalkozásunkat, ami hízelgő, de mégis törölni szeretnénk.
Kezelővé tudom avanzsálni magam, egy a vállalkozás telefonszámán keresztül megadott kóddal, de belépve sehol sem találom, hogy hol tudom törölni.
Tud valaki segíteni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest