- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Amennyiben egy bankkártya hozzá lett adva egy google fiókhoz levelezési tárhely (Google One) bővítés miatt, hogyan tudnám ezt a bankkártyát törölni? Addig nem engedi, amíg egy másikat hozzá nem adok, és a hivatalos oldalakon is azt találtam, csak azután törölhető egy fizetési mód, ha van regisztrálva másik.
-
MPM
tag
Sziasztok!
Nem teljesen Gmail, de majdnem.
A Chatben asztali böngészőben hogy tudok hívást indítani? Korábban lehetett a hangoutsnál olyat, hogy a másikat felhívtam, kicsörgött neki. Most csak meet/konferencia linket tudok a partnernek küldeni. Androidos kliensen most is van arra lehetőség, hogy felhívjam, de az se mindig jelez.
Most csak én nem találom a funkciót, vagy a Google megint bénázik? Vagy direkt csak Chrome-ban elérhető (azt nem próbáltam)?
Nem igaz, hogy mindig variálni kell ezt a sz*rt...
-
törölt tag
Szuper, köszi a segítséget.
Közben kipróbáltam és tényleg működik, így majd csak a főcímkéket kell újra létrehoznom.
Állandóan outlookot használtam még gmaillel is, és nem tudta az agyam áthelyezni a mappa - címke közötti különbséget, pedig ugyanúgy működnek.
Így már értem, csak meg kellett világosodnom.szerk a szerkre: az nem baj, ha összefésüli utána. Az EMEA címke alatt vannak az általános információk, a jövőbeli új címkék pedig mások lesznek, így azok nem fognak összeérni.
Pontosabban a régiónkénti főcímkéknél fognak összeérni de az nem baj, amik konkrétan projekt neves címkék alatt vannak azok pedig nem fognak összeérni a struktúra miatt. -
AtHoS
nagyúr
válasz
#82860288 #12044 üzenetére
Pontosan ahogy írod.
Az áthelyezendő EMEA címke alatti összes címke (FR, HU, UK) is át fog kerülni az EMEA címkével együtt az új helyre, szóval azokkal nem kell foglalkoznod
szerk.
Bár én az EMEA címkéhez alapból hozzáraknék egy évszámot is, mert amikor az új EMEA-t akarod majd "archiválni" akkor egybe fogja fésülni a két azonos nevű címkét.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#82860288 #12042 üzenetére
A régi struktúrás EMEA címkét kijelölöd GMAIL webes felületén bal oldalon, majd a a kurzort felette tartva jobb szélén megjelenő egymásalattihárompöttyre balkatt, itt Szerkesztés és megváltoztatod a Címke beágyazása a következő címke alá értékét az előzőleg már létrehozott Régi projekt nevű címkére
Ez kb. 5 másodperc volt megnézni mit is lehet a címkékkel művelni
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #12041 üzenetére
Nem szeretném törölni őket, de a jelenlegi struktúra kellene, tehát a Régió1 és Ország1 is.
Azért írtam az outlook példát, mert ott fogom és behúzom őket egy új mappába és kész is.
De itt Gmailnél nem tudom a címkékkel pontosan hogy működik és nem akarok midnent manuálisan csinálni, sok címke van.
Lényegében archiválni szeretném a leveleket egy új címke alá a jelenlegi struktúrával.
De ha a gmail archiválást választom, akkor minden levél egy címke alá kerül és azt nem akarom.
Lényegében ami jelenlegi struktúra az az aktuális projekt, kellene egy külön nagy címke mondjuk "Projekt Old" névvel és az alá behúznám az összes levelet de úgy, hogy a jelenlegi struktúra megmaradjon. -
Oldman2
nagyúr
válasz
#82860288 #12040 üzenetére
1. a legfontosabb, hogy nincsenek Mappák, csak címkék, amiket úgy csoportosítasz, ahogy akarsz, ha egy címke "megjelenik" a GMail felületén egy másik Címke alatt, az nem jelenti azt, hogy ténylegesen az a Címke a leveleken is megjelenik.
2. Kijelölöd az "Ország 1" címkét, abban kijelölsz minden üzenetet, majd felül "Áthelyezés ide:" és ott kiválasztod a "Régió 1" címkét.
Ekkor az "Ország 1" címke alatt már nem lesz üzenet, átkerül minden a "Régió 1" Címke alá.
A fentieket megismételve a többi megszüntetendő Címkén, törölhetőek azok is.
3. De ha jól értem, törölni szeretnél minden üzenetet, amik a törlendő címkék alatt voltak.
4. Ha a 2. pont ELŐTT nem volt semmi a "Régió 1" címke alatt, akkor Áthelyezés helyett azonnal törölheted az üzeneteteket a Törlés gombbal.
-
törölt tag
válasz
#82860288 #12021 üzenetére
Erre még mindig kellene megoldás:
Azt hogy tudom megoldani, hogy a régebbi leveleket elpakoljam egy mappába, de a fő címkék megmaradjanak?
Pl. van ilyen címke / alcímke:
Régió1
Régió1 - Ország 1
Régió1 - Ország 2
Régió1 - Ország 3
stb...
Na most a Régió1 alatti levelek és az alcímkék alatt lévő levelek sem kellenének már, tehát csak a Régió1 címke kellene, hogy megmaradjon és az új alcímkék, amiket majd létrehozok.
Céges környezet ha ez számít valamit.
Nem manuális megoldást keresek, ha tudnám használni Outlokkal a gmailt jó lenne, de sajnos nem tudom, pedig ott csak áthúzgálnám a leveleket egy másik mappába.
Milyen megoldások lehetnek? -
Nem tudom, ez mennyire felelhet meg, olyat lehet csinálni, hogy külön ablakban jelenik meg a válaszablak, amit bárhová tudsz mozgatni a képernyőn...
Rányomsz a Válasz gombra, a megjelenő válasz "form" jobb felső sarkában katt a Válasz új ablakban gombon, majd az így megjelenő ablak jobb felső sarkán SHIFT-t nyomva tartva katt, a Teljes képernyő gombon. Így egy önálló ablak jön létre, ill. párhuzamosan több levélhez is nyitható ilyen egyedi válaszablak. Arra kell ügyelni, hogy csak akkor működik, ha a böngészőben a felugró ablakok tiltása ki van kapcsolva, avagy úgy van egyedileg beállítva, hogy csak a gmail.com-helyen ne tiltsa a popup-pkat....
-
zeorsdfd
senior tag
Sztem nem lehet a válaszablakot mozgatni:-(
A többfordulós leveleknél talán a beszélgetés-nézet ki (vagy be?) kapcsolásával lehet próbálkozni, de könnyen lehet, hogy ebbe se lehet jobban belenyúlni.
Alternatív megoldás: ráállítasz egy másik klienst (pl outlook) és úgy szabod testre ahogy akarod;-) -
wwhy
veterán
Srácok, egy kis segítségét kérek:
- lehet-e a gmailben a válaszablakot az oldal tetejére varázsolni, vagy
- ha már alul marad, akkor egy többfordulós levélből válasz írásakor az ablak felett a legutolsó e-mail jelenjen meg, ne a legelső? -
minek?:S
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de lett egy új e-mail fiók, amit kezelnem kell és a problémám az, hogy amikor telefonon bejelentkezek, akkor automatikusan az azon levő összes e-mailt atmasolja(?) a saját e-mail fiokomba is(ha kijelentkezek, akkor eltűnnek). Hogy tudnám megcsinalni azt, hogy azokat az e-maileket ne lássam a saját fiókokban?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Hátha tudtok segíteni, egy időben mikor új telefonon jelentkeztem be, mindig felajánlotta, hogy kapcsoljak be egy funkciót, amivel szétválogatja a fontos leveleket, nem emlékszek pontosan milyen kategóriák voltak, de a fő oldalon, a fontos levelek felett jelent meg egy talàn promóciók, meg közösségi kategória, és asszem azokról nem is kaptam értesítést, viszont most garázdálkodtam vele, és egy helyre megy az összes, van ötlete valakinek, hogy hol lehet ezt újra bekapcsolni?
-
Oldman2
nagyúr
Nem üres, nézz bele a Drive-on a "Velem megosztva" "Mappába"...
Szerintem itt lesz a "titok nyitja".
Vagy a Kuka, aminek nem törlődik azonnal a tartalma...
"ezt nem értem"
Pedig egyértelműen leírtam. A készülékedről azok a fájlok, amik már fel vannak a Drive-ba (vagy a Google Fotókba, mivel ennek tartalma nem jelenik meg a Drive-ban) szinkronizálva, szükség esetén eltávolíthatóak. Ezek ugyan ilyenkor törlődnek, de a Drive-ban ott maradnak, és ha kell letölti a Google megfelelő alkalmazása (attól függően miről van szó).
Ez nem azonos a fájl általad történő fizikai törlésével, mert akkor a Drive-ból is törlődne.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Oldman2 #12028 üzenetére
legfelső képen, most már nincs tele mert vettem tárhelyet, hogy tudjak supporttal kommunikálni (de ugye azt sem lehet ilyen ügyben)
de felső képen látszik, hogy 17giga tárhely használatban, úgy hogy full üres a dirve"104GB-ból 18GB a lefoglalt terület."
de a 18giga sincs lefoglalva, nincs semmi az egész g fiókban full üres"A készülékeden van "felszabadítható" tárterület, azok amik már a Drive-on fent vannak."
ezt nem értem -
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
azóta sem sikerült megoldanom, full telinek írja a fiókot, most előfizettem a one-ra hogy tudjak supporttal beszélni, de tárhely problémákkal nem foglalkoznak ( WTF? )
szóval van erre valami megoldás? viszket az agyam tőle, hogy semmi nincs a fiókban mégis teli van.a velem megosztott fájlokat is töröltem, az összes mailt fényképet fájlt mindent...
-
galocza
aktív tag
pegasus mail megjelentette, majd visszavonta oauth2-képes puplic bétáját.
interlink besokallt: érthetően azóta sincs többé gmail kompatibilis kliensük. -
törölt tag
Sziasztok,
Azt hogy tudom megoldani, hogy a régebbi leveleket elpakoljam egy mappába, de a fő címkék megmaradjanak?
Pl. van ilyen címke / alcímke:
Régió1
Régió1 - Ország 1
Régió1 - Ország 2
Régió1 - Ország 3
stb...Na most a Régió1 alatti levelek és az alcímkék alatt lévő levelek sem kellenének már, tehát csak a Régió1 címke kellene, hogy megmaradjon és az új alcímkék, amiket majd létrehozok.
Céges környezet ha ez számít valamit. -
Sziasztok. Hogyan lehetne helyreállítani egy email-t? A biztonsági kérdésre biztos, hogy jó választ adok, de nem fogadja el. A másik lehetőségre meg olyan telefonokkal ajánlja fel a bejelentkezést, amik legalább 5-6 éve nincsennek meg
Semmi egyéb lehetőség nincs sajnos.
-
-
kispx
addikt
-
snooze
veterán
sziasztok!
nálatok működik rendesen a gmail küldés fogadás? -
klimokrisz
tag
Hello mindenkinek!
Van 2db Gmail címem és beállítási kérdésem lenne felétek (igazából ez Google fiók téma lenne) de ha nem jó helyre írtam akkor elnézést kérek és egy lineket kérek.
Gmail kérdés:
Mindegyik Gmail-nak van olyan része, hogy Biztonság / Helyreállítási telefonszám.
Itt mindegyiknek meglehet adni ugyan azt a telefonszámot, vagy célszerű minden egyes Gmail-nek más és más telefonszámot megadni?
Ha csak 1 telefonszámom van és azt adom meg mindegyiknél akkor tudja kezelni külön - külön pl.: a Helyreállítási dolgokat? Nem fogja összekavarni? -
wdarty
tag
Számomra új dolog, hogy a gmail címében nem számítanak a pontok (.)Meg kapom más leveleit, de ezek szerint ő is az enyémet?pl. enyém: kiss.miska12@gmail.comidegen: kissmiska12@gmail.comhttps://support.google.com/mail/answer/7436150?hl=hu
törölhető -
Sok beérkező levelemet "spam"-nak, nem biztonságosnak jelöli a gmail.
Eddig csak azt tudtam kiválasztani, hogy "Spammak jelölés".
Nemrég, néhány levélnél már a "Biztonságosnak tűnik" a választható opció.
Itt könnyű dolgom van, amennyiben tudom, ismerem a levél forrását.
De amikor csak "spamnak tudom jelölni" lehetőségem van, hogy tudom "biztonságosnak jelölni" ?
Valahogy nekem nem egyértelmű miket, és miért jelöl spamnak a gmail.
Az áram, gáz, biztosító és még sorolhatnám levelek sorba ilyen besorolásúak.
Van gmail-es levelező csoport is, ahonnan leveleket kapok (ovi, iskola), és azt is rendszeresen spamnak hiszi.Bocsánat! Most újra belenéztem : "Ez spam" vagy "Adathalászat bejelentése" lehetőségeim vannak :-(
De jelen esetben, ez egy általam tizen éve ismert email cím. Hmm. -
Siriusb
veterán
Üdv!
Egy barátomnak akartam extra tárhelyet vásárolni ajándékba. Az ő gépén az ő fiókjából indítottam a folyamatot paypal fiók hozzáadásaval. Háromszor is próbáltam, de hibával elszállt (a hibakód nincs meg). Megerősítettem a paypalnak a személyazonosságom, elfogadta az SMS-ban jött kódot, de ahogy a google oldalára visszairányításkor mindig hibára futott. Bankkártyás verziót már meg sem mertem próbálni.
Meg tudja mondani valaki, hogy tudnám nyélbeütni a dolgot? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest