Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Segítsetek nekem mert nem találom a törlés lehetőségét.
Van egy ismerősöm akinek néha küldök levelet.
2 db email címe van és minimális az eltérés a 2 cím között.
( Kb így : barátom@haver1.hu és barátom@haver12.hu )
Viszont nem találom a lehetőséget, hogy töröljem a már használaton kívülit a címtárból !
Hol keressem ? Hogyan törölhetek email címet a táramból ?
Köszönöm előre is a segítséget ! -
hubber19
tag
Kérlek, segítsetek. Stock gmail, legújabb Pixel 7 Pro telefonon :
nem tudok mellékletet letölteni a gmailből, hibára dobja. (pdf file)
Van ötletetek miért, mi lehet a baja? Köszönöm ! -
pontyos
senior tag
Helló!
A telómon két napja órákig fut a Gmail levelek szinkronizálása értesítés. A leveleket megkapom, de amellett kirak egy értesítés sávot, és csak fut a csík órákig 🤔 Semmit nem állítottam, pár levél van csak a tárhelyen, webes felülten megnéztem üres kb a fiók...
van valakinek ötlete? Köszönöm -
DaVE-1
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Sokszor megérkezett már ha nagyon idegen ipről léptem be. De most érdekel hogy egy sem jön pedig reggel 7 óta ezzel szenvedek.
Alternatív email be van állítva de oda csak ellenőrző kódot aminek a beírása után kérhetem az sms-t... nem is értem miért nem autechtikátoroznak ezek is már rég. Sokkal egyszerűbb -
DaVE-1
senior tag
gmail-em jelszava állítólag nem stimmel. Ugye több helyen is be vagyok jelentkezve így bent maradtam ,de nem fogadja el a jelszavamat azt mondja nem jó (nyilván most már meg akarom változtatni a jelszavamat) SMS-t ezek hétvégén nem szoktak küldeni? Már vagy 40x kértem 2 lépcsős miatt egy db se jön meg

Valami tipp vagy ötlet...? -
Vicoo
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topikkot, most jött az értesítés hogy mindenhonnan ki lettem jeltnkeztetve. Kétlépcsős be vo mt álítva, és mégis két idewgen telefonszám lett most a visszaállítási telefonszámom, se az itthoni wifin se a mobilneten nem tudok belépni. Mi a francot tuok tenni? -
AxBattler
félisten
Üdv!
W10x64, friss Firefox, és Chrome alatt a Gmail nem töltődik be, de pl. Google, Maps simán, csak lassabbak.
Mitől lehet ez?
-
Cheesy
őstag
Sziasztok! Idén év eleje óta egyre sűrűbben tapasztalom, hogy az ...@outlook.hu címemről a Gmail konkrétan bármely címzett esetén a spamba rakja a leveleimet. Többm int 10 éve van egy ...@outlook.hu-s e-mail címem, nyilván mindenhova ezt használom és munkához is, de utóbbi időben sok kellemetlenséget okoz, mert túl sok embernél kerül spambe.
Ezt Ti is tapasztaljátok? -
-
nfsu17
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
Igen, ott.
Nem tudom mi a neve, talán beszélgetési nézet.
Jön a levél, válaszolok rá, az ott lesz alatta.
Megint írnak erre, az is 'hozzácsatolódik', írok neki, megint oda kerül.
Tehát ez egy 'blokk', ami több üzenetváltás.
Nem egy egy levél.
Így az egész hóbelebanc marad a kukában, mivel az írásom is az egész része.
Nem tudom jobban leírni. -
gyulaszu
senior tag
Android App
A "Beérkező levelek" alatt található levelet törlöm, akkor átkerül a "Kuka" alá. Törlés után azonban meggondolom magam és mégis válaszolok rá. Ekkor amit írtam, szintén a "Kuka"-ban lesz látható, nem az "Elküldött" alatt, ahogy én józan paraszti ésszel gondolnám.
Ez nálatok is így működik, vagy én nyomkodtam el valami beállítást? -
chungee
addikt
Estét!
Android-on nálam nem hajtja végre a a levél törlést
Vagy is törli de pár perc múlva mintha mi sem történt volna
Visszaáll minden ahogy volt -
user112
senior tag
Sziasztok!
Létrehoztam gyermekemnek egy fiókot az alap beállításokkal. A tablet böngészőjében (opera) viszont nem léphet be a youtobe-ra. Hogyan tudom ezt a beállítást módosítani?
Most már egyáltalán nem indul böngészőből a youtube
Köszönöm -
ledgeri
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem értem biztosan, de ha jól értem, akkor:
...ha nem pont ma van a havi cache törlés?
(vagy nem tudom mire gondolsz)
[ Ha töröltetsz valamit akkor az nem egyből tűnik el. Millió szerver van mindenhol, és minden helyenként akár 2-3 példányban biztonsági mentve is. Ha ráböksz most valamire, akkor az lehet, hogy még egy év múlva sem lesz fölülírva ténylegesen, de elérhetetlenné policy alapján pár hónap alatt válik. Ez az amire a kiírás vonatkozik, ezért írnak akár-t. Egy "lemezműveletniy" infót nem éri meg végigszinkronizáltatni mindenhol ha "törlés". A bejövő üzi elérhetősége a fő szolgáltatás. Csak megjelölik hogy majd tölődjön. Amikor "a szeró" nem csúcs terhelésen van, akkor szépen leszinkronizálja, a többivel egy pakkban, hogy miket kell töröltetni, amik megint ha nem csúcs időszakban vannak majd megnézik és törlik, aztán van a 30-60-90 napos backup amibe meg kb ennyi időnként nyúlnak bele....
Nem mondom, hogy pontosan így van, de nagyon nagy vonalakban hasonlóképpen lehet. Ezért van az, hogy létezhetnek ilyen 30 napok. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Gmail-nél csak az van. Van aminél ennyi se. Outlooknál meg pl a kuka szintje alatt van még egy menü, de ha abbl is törlődik, akkor végleg eltűnt.
Minnél többet vártok nnál kisebb az edély!
-
Üdv mindenki!
Kukából törölt üzenetek visszaállítására van lehetőség? Ezt találtam, de nem tudom, működhet-e. Egy ismerősnek próbálok segíteni. Tegnap törölte ki a kukából az üzeneteket.Köszönök minden segítséget előre is!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Zwodkassy
üzenetére
Lehetséges belépni microsoft fiókba bármilyen más emailcímmel is, ha az be lett állítva. (mint ahogy google fiók is létezik gmail-es cím nélkül)
Ajánlom neki, hogy menjen fel az outlook oldalára, és kérjen jelszóhelyreállítást a gmailes címével, Majd lépjen be, nézzen körbe, biztosítsa be, ha nem kell, nézze át, biztosra, majd törölje! -
Üdvözlet mindenkinek!
A kedvesem most kapott értesítési üzenetet a gmail fiókjába a MicroSoft rendszerből, miszerint megpróbáltak belépni Braziliából a gmail fiókjába erről a címről:account-security-noreply@accountprotection.microsoft.com
Ez lehet valid, vagy csak valami csőbehúzás?
Egyáltalán összekapcsolható az ms és gmail fiók valahogy?
Előre is köszi! -
ledgeri
nagyúr
mert amit nem használok 2 hétig és mindenféle kényszerítés van az a vége, hogy az új jelszó kéréssel húzza az időmet.
Nem, nem ezért van, hanem mert nem jól tárolod, nem emlékszel rá, vagy rosszul írtad be.
A jelszó tárolás meg nem egyenlő a jelszókezelő használattal... továbbra sem kéne több jelszót neked tudnod, de lehetne mind külön, erős, és bonyolult!Ha a google azt mondja, hogy ne használd azt amit eddig használtál, és éeváltottál már róla, akkor okkal teszi!
-
qdak
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Jelszó a mozillába, de valamiért az program elfeledte ahogy én is...
Pont azért szeretne az ember mindenhova ugyanazt, mert amit nem használok 2 hétig és mindenféle kényszerítés van az a vége, hogy az új jelszó kéréssel húzza az időmet.
(Ahol ilyen volt cégnél, a lányok a monitor alatt tartották a jelszavas papírt)
Szerintem ez már a visszanyal a fagyi, nem egy ember gépén látom a jelszavak.txt-t
Van 2fa, csak nem vagyok jelszó, pinkód tároló... -
ledgeri
nagyúr
Használj jelszókezelőt, és felejtsd el a potenciális mindehova ugyanazt, potenciális mindehova hasonló formátumút, vagy potenciális mindenhova "embernek erős, gépnek gyenge" jelszavak használatát!
Amíg nem lesz mindenhol "passkey only" lehetőség is, a jelszavak maradnak, minden általános kritériumukkal!
Legyen 2fa is.
Legyen minden efelett említettnek biztonsági mentése! -
qdak
addikt
Sziasztok
ChatGPT-n nem tudtam bejelentkezni, rányomtam, jelszó változtatásra, de közben maga a Google jelszavam változtatta meg
A legnagyobb bajom:Nemrég már használta ezt a jelszót. Kérjük, válasszon egy másikat.
Nem akarok másikat, miért nem állíthatom vissza a jelszavam
Hányszor változtassam meg, hogy engedje ez a ny0m0ru7t ? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Azért kérdeztem úgy ahogy, mert a google fiók és a gmail az olyan szempontból külön dologok, hogy a google fiók létezhet gmail-es emailcím nélkül is.
Nem a régi fiókból kell forwardolni, egyik (imap vagy pop) sem az, hogy A fiók küldi tovább B fiókba. Hanem az, hogy B fiók leszívja A fiók már meglévő tartalmát. Ezt tudja egy gmail fiók a másik gmail fiókkal, de ha már váltás, akkor szinte bármelyik helyen kreált új fiók is a régivel. Sőt mikor a trunderbird leszívja, akkor is ezt használja.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi az ötleteket, emailcím (pontosabban fiók) "elhagyás" a cél, a "régi" fiókban lévő adatok "átmentése" az új alá.
Az emailekkel kapcsolatosan közben megtaláltam, hogy a Takeout-tal lementhetőek mbox formátumban, és pl. Thunderbird alól elérhető az új fiók (IMAP formában), a régi emailek meg az mbox formátumú exportból megnyithatóak és átmásolhatóak/törölhetőek a két fiók között.
Sajnos a régi fiókban beállított Forward kevés, az ugyebár csak az újonnan beérkező emailekre vonatkozik.
A Fotókkal és a Drive-val kapcsolatos javaslatod is hasznos lehet, kipróbálom és visszajelzek majd vele kapcsolatosan.
Mivel egy 200GB-os fiók megszüntetése a cél, az még kérdés, hogy az Albumokat hogyan tudom "átemelni" az új fiókba...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Ha már ennyire csatolt a kérdés, akkor részletezni kell a választ is:
Ha email-ekre gondoltál üzenetek alatt, akkor igen, attól függően, hogy meg akarod tartani vagy nem az eredeti helyen, IMAP, vagy POP3 kell (nem feltétlenül egyezik meg a sorrend!).
Ha minden üzenetre (SMS. RCS is), akkor passz, azt nem tudom.A take-out az inkább biztonsági mentés, de ha jól tudom emailleket vissza lehet importálni. A legbiztosabb, hogy a friss take-out legyen külön, így max macera, és nem adatvesztés, ha baj van!
Fotók, videók: Lementeni, vissza-felmásolni is lehet, de ha az jobb, akkor az elhagyós drive-on létre kellene hozni egy mappát, abba belemásolni mindent ami kell, azt megosztani a belakós-drive-val, és a belakós drive-ban kimásolni máshova a tartalmát. (Nagyon ajánlom egy plélda .txt fájllal lepróbálni, hogy kimásolás után, ha az elhagyóson törlöd, akkor a belakóson biztos egy független másolat van-e, olvasható, és a tartalma megeggyezik.) A megosztás nem elég, saját példányt kell, saját tárhelyre másolni!
Ha direktben fiókelhagyás a cél akkor megértem, de ha csak email-cím csere, akkor a "mindennel átálás egy darab újra" mellett vannak egyéb lehetőségek is!
-
Oldman2
nagyúr
Át tudom-e menteni egy fiók összes üzenetét egy másikba, ami szintén az enyém?
a Tekeout-tal le tudok menteni szinte mindent, de ezt a mentést be tudom-e importálni egy másik fiókba (a kérdés a Fotók/Videókra is vonatkozik!)
-
Most tapasztalom, hogy a gmail web-es felületén a címkézés ikont (jobbra nyíl szrűség) eltüntették, elrejtették.
A 3 pont alatti menübe dugták :-(
Hogyan tudom ezt a régi helyére visszarakni? -
ledgeri
nagyúr
válasz
m0rd0k
üzenetére
Technikai részletek nélkül igen ennyi:
Van egy internetes neved, amire küldhetnek emailt. A nevet kezeli az egyik (így az átirányítást is), a címet meg a tárhelyet a másik.
DE
fontos, hogy mivel új emberke leszel a trillió közt nem tudhatják, hogy te ki vagy, valós vagy nem valós, így -amennyire olvastam- fél év, 1 év is lehet, mire minden nagyobb rendszer nyugtázza, hogy valós és nem kártevő címed van (itt a domain-re gondolok, nem az adott emailcímre).Ha jól emlékszem, a "domain warmup", "email warmup" a neve (erre keresnekd jó alap)
Lehet, hogy van jobb topik itt a PH-n ennek, mert ez tényleg olyan, hogy ha a kezdeti 1-2 hónapban be lehet nyelni egy olyan állapotot, hogy nagyon nehéz lesz helyretenni. (pl ha valami nincs jól beállítva, és valaki hozzáfér és kártékonykodik, akkkor az ott kb végleges bukó, még ha vissza is szerzed, mert benyelik a giga cuccok (outlook, google, yahoo) és onnan ki is lőtted magad a netről).
Nem azt mondom, hogy ez lesz, hanem azt, hogy nagyon nézz utána, és ÉRTSD MEG, az a legfontosabb! Ha nem sűrgős ne kapkodd el!
(ha találsz jobb helyet itt a PH-n, engem is érdekelne, és sok sikert kívánok
!)Csak azért tudok ennyit is, mert eléggé távolról majdnem lett nekem is ilyenem, mert volt egy emailszolgáltató, SKIFF, ami ingyen adott lehetőséget domain csatolásra, és egyéb dolgokban is igen jó volt. Aztán behalt mert megvették... De elég volt az ottani marketing, hogy elgondolkozzak a domain-ezésen
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Induló vállalkozásomhoz szeretnék egyedi domain neves email címet,viszont a gmailel nagyon meg vagyok elégedve. Van e lehetőség venni,egyedi domain nevet a gmail fiókhoz,azon kívül hogy előfizetek egy másik szolgáltatónál domain név/tárhely kombóra és átirányítom?
Workspacen belül talán van ilyen lehetőség,ahogyan látom,ott lehet tőlük vásárolt .com végződésű egyedi domaint használni vagy sajátot amit máshol vettem,akár .hu-végződéssel,viszont ez a megoldás 2300 ft havonta,kb annyi mint máshol a tárhely/domain kombó. Mások ezt hogyan oldják meg?
-
dni
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Azt írják a recovery oldalon, hogy 30 napon belül, de az emailben már 30 nap múlva van.
Recovery-t csináltunk a Google cikk alapján, de nem jutunk előre.
Az sms annyira jó, hogy küld egy 6 jegyű kódot amit megadva meg adhatsz egy másik email címet, ahova 48 órán belül küldenek egy visszaállítós linket, de nem jött meg két másik Gmail-es címre sem.
Ajánlottam én már mindent, de sajnos nem tech savvy emberről van szó, nem nagyon tudom elképzelni, hogy sikerülne bevezetni nála a pass manager használatát.
Számítógépet nem használ, csak telefont és sajnos azon keresztül sem sikerült előbbre jutni.

-
ledgeri
nagyúr
30 napon belül/múlva kapunk majd egy linket
Most akkor melyik?Azt írod hogy van SMS-is, azzal mi a helyzet?
A 2fa az push-os lenne?Egyébként meg a recovery-t kell csinálni, mert recovery-t kell csinálni.
Ja és ajánlgasd a dedikált jelszókezelő használatát, és annak meg -elérhető formátumu backupját! (a chrome-ba van mentve ilyenkor nem hiszem hogy játszana....
) -
dni
őstag
Sziasztok,
egy kedves ismerősöm megváltoztatta a Google fiókjának a jelszavát, de vélhetőleg nem jól jegyezte fel és nem fogadja el az új jelszót a Google. Elfelejtett jelszó visszaállításnál sms és recovery email cím opció van, de egyik sem segít. A megadott visszaállítási emailcímere érkezik egy hat számjegyű kód, de annak segítségével csak 30 napon belül/múlva kapunk majd egy linket. Ha egy másik email adunk meg akkor 48 órás türelmi időt írt, de arra sem érkezett semmi 48 óra elteltével sem.
Sajnos Androidos telefonján sem jutunk tovább a jelszó visszaállítással, mert ugye a 2fa értesítés már nem jön meg, hiába a már használt készülék és otthoni ismert wifi hálózat.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nincs valamilyen telefonos/email-es AI-os
vagy bármilyen ügyfélszolgálat nem céges felhasználók részére? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Remekelek28
üzenetére
Drive-on keresztül is nézd meg a tárhelyet, és ha be van állítva az automatikus backup akkor az kapcsold ki (és old meg másképp), mert oké, hogy te kitörlöd az adott anyagot, ha a telefonod, vagy ami be van állítva egyből visszatölti azt ami nincs mentve.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Már hónapok óta azt írja ki a gmail,h betelt a 25 gb tárhely és vegyek többet,kúlönben nem kapok emaileket stb. Sejtésem h azért is telhetett meg,mert a fényképek videok is auto mentek fel tárhelyre v nem tudom. A tárhelyfelszsbsfításnál kitöröltem 1 gb videot,de ugyanúgy visít,h betelt és vásároljak. Mi lehet a probléma szerintetek? Lehet még csak vmi kulába dobta és 3 hó múlva törlődnrk? A kukát amúgy üresnek találtam.
Fizetni nem akarok semmit,inkább akkor új emailt csinálok. De hátha van ötletetek mit tehetnék? -
ledgeri
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Hát a gmail.hu csak egy jókor megvett domain meglovaglása...
A belső biztonságáról nem tudok mit mondani, az alap dolgok azért érvényesek maradnak, de pl a proxy nem. Ilyenkor ajánlom a ublock origin-t, hard mode-on: sok irányba lefogja a lekérést, még webmailen is!
Emellett bármikor jöhet egy új hullám, amikor elég, hogy csak megjelenjen a mail![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Ez sokrétű:
-Alapból nem sok mindent lehet csak így, megnyitással benyelni, általában vagy linket kell megnyitni, vagy letölteni a csatolmányt. (Számomra ezért is neccesebb az emailkliens használat [ott a mail már a gépedre kerül]... bár nem próbáltam, de elméletileg is már.)
-Ha olyan, lehet, hogy szólna a gmail is. (nekem pl beállított másik emailacc-ból való átszivatásnál volt email amit megtagadott, mert "ismert vírus" volt benne, mindez történtkb 5 éve, gondolom ma fejlettebb ez a tech...
-Ha sok elemet tölt be, akkor lehet, hogy tracking pixeleket is, amik jeleznék vissza, hogy megnyitottad, így az problémás lehet, de ahogy most észrevettem, hogy a google az proxy-zik, ami azt jelenti, hogy az emailek tartalma, még ha külső oldalas is lenne alapból, hozzád már google szeról érkezik és nem külsős webes szeróról. Pl outlook az nem ilyen, de sok más igen.
- Ha biztos akarsz lenni, akkor töröld a cache-t, meg a sütiket, és nézd át a rendszered valami ellenőrzővel. (Időnként talán még ajánlott, friss adatbázissal friss eredmény, és meg is nyugodsz).
-Ha elég lenne csak a megjelenítés, és nem kellene linkek fájlok megnyitása, jobban zengene attól az internet. Általában kell fogadófél oldaláról valami extra akció! (De bármikor jöhet valami új!#12717 Flowtation

-
chris0000
őstag
hi.
ha egy levél még nincs megnyitva (feketével kiemelve), de megnyitom, azzal még nem lehet gond igaz?
ami benne van link arra nem szabad rámenni?
arra gondolok, ha esetleg egy adathalász, vagy egyéb levelet kapnék. thx. üdv. -
Flowtation
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Tegnap végülis sikerült megoldani. pedig már egyszer eltávolítottam a fiókot majd vissza, de az nem oldotta meg. Most annyit csináltam pluszban, hogy a gmail app-ból töröltem minden adatot (mármint a fiók eltávolítás után) és utána vissza, aztán jó lett. Ki érti ezt....
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Így passz...
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Közben megoldottam.
Kikapcsoltam és mobilszámra jön a kód amit meg kell adnom és minden rendben is.
-
Sziasztok,
Van egy kis gondom amibe a segítség kellene.
Van egy gmail fiókom ahol jelszót változtattam és a belépéshez a jelszó megadása után a 8 számjegyű biztonsági jelszót kéri.
Volt ilyen kódom jó pár, de nem tudom hol vannak...ezt valahogy ki lehet játszani, vagy ebbe a fiókba már többet be sem fogok tudni lépni?
(kétlépcsős azonosítás asszem ez)

Segítséget előre köszönöm!

-
Sanyi.mTs
addikt
bejelentkezett gmail fiókkal kitöltöttem egy google alapú űrlapot, hol tudom ezt megnézni a profilomban?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel hosszú ideje, hogy ha kapok egy mailt a gmail egyáltalán nem jelzi. Csak akkor ha belemegyek és kézzel frissítek. Ha küldök valamit várólistára helyezi ott is frissíteni kell kézzel, hogy elküldje. Minden amit tudtam szinkronizálás, értesítés bekapcsolva és egyszerűen tanácstalan vagyok mert rohadt bosszantó...
Valakinek valami ötlete? A telefon amin használom egy realme 8as. Gmail a legfrissebb verzió. -
ledgeri
nagyúr
válasz
üzenetére
Fenti, vagy
A fiókba szabály, hogy B fiókba küldje az összes beérkező levél másolatát.
Telóba félévente ismétlődő emlékeztető, hogy azért A fiókba is legyen direkt belépés, és le van tudva.(A B fiók szívja A fiókot, ha jól tudom életben tartaná az A fiókot... Ha még meg van a múlt év végi "2 éves be nem lépett fiókok" levél tartalma, és linkjei leírják, hogy mi számít belépésnek!)
-
-
törölt tag
Nem tudom mit rontok el, de nekem ez nem jön össze. Csak akkor működik, ha a telefonon mind a két gmail-fiók rajta van. Dehát akkor semmi értelme a csatolásnak. Hiszen akkor már megnyithatom a küldő gmail-fiókot is. Akkor meg mi szükség van a csatolásra.
Szóval amit én szeretnék azt úgytűnik nem lehet megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egyik sem az én számom. a más módra kattintva
és küld egy kódot a feltört címemre...

)
Mindegy, ismerem, tudom a szitut