Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyenlőre semmiben, akkor segítenek ha jár melléjük vmi plussz tulajdonságnövelő.
A szint egyenlőre gyűrűknél/muletteknél nem számít (az ára nő).
Egymásra nem hinném hogy tudsz pakolni fejlesztéseket, azok ahol 10 és fölötti plusszok vannak azok valszeg különleges cuccok.
Én eddig +4-s fejlesztést láttam kereskedőnél, de rubinos volt, szal nekem felejtős.
Az cuccokat eleinte fejlesztve érdemes venni a piacon,..és később is lehet találni nagyon jókat, de sok jó cucc el van 'rontva' (szintfüggő ugye), alacsony fejlesztésekkel.
pl. aukción vki leütött egy viszonylag jó és különleges fegyvert alacsony szinten, és beletett egy +1-s sérülést....az magasabb szinten el van rontva, mivel bár a tulajdonságai jók, de alacsony a sebzése, ha akarnál venni bele +3-s sebzést adó fejlesztést akkor ki kellene tisztítani és tisztító szivacsot venni a fegyver szintjéhez már nem éri meg megvenni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- No Rest for the Wicked
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest