Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként emiatt nem kell feltétlenül fordítani, vannak letölthető nightly buildek is.
-
Szia nekem debian 13 trixie rc2 alatt működött a dolog elég mostoha körülmények között egy magam által eszkábált wifi repeateren keresztül kaptam a netet igen lomha hálózati körülmények mellett másodjára, mert először a befejezés előtt a nővér odébb tolta a repeater routert és dobott két hibát ... kishíján megütött a guta. Aztán az adott paranccsal kitakarítottam a szemetet és újra nekiugrottam , akkor végre lefutott a folyamat ... egy fél délelőtt kelett hozzá.
Amúgy semmi különös.sudo nala update && sudo nala upgrade
sudo nala autoremove
sudo nala autopurge
sudo nala cleanapt install bc build-essential file git libncurses-dev rsync unzip wget
git clone https://github.com/tomato64/tomato64.git
cd tomato64make mt6000
és ennyi volt ... a szemem gúvadt fél napig, néha megmozgattam az egeret, hogy ne aludjon be a rendszer.
A mappa tisztításhoz a
make distclean parancsot használtam.Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest