Hirdetés
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Everest / AIDA64 topik
- Home server / házi szerver építése
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancethepant
lelkes újonc
Jó ötlet, az biztos, de nem vagyok benne biztos, hogy valaha is eljutnék a megvalósításáig. 8 GB emmc elég hely lenne, de nem szeretnék a GL-MT6000 partíciós elrendezésével babrálni. A Bananpi BPI-R3/BPI-R3 mini eszközöknek nagyobb esélyük lenne, mivel sokkal könnyebb róluk visszaállítani a fájlokat. Soha nem tégláztam GL-MT6000-et. Szerintem a visszaállítás lehetséges, ha UART fejlécek vannak beforrasztva, ami nekem is van, de nem akarnám aktívan kockáztatni ezt a folyamatot.
Egy dolgot már megtettem és dokumentáltam, hogy a BPI-R3-on áthelyeztem a root fájlrendszert az nvme-re, a mini változaton viszont még nem tettem meg. Tehát a kernel és a bootloader továbbra is az emmc-n található, és a teljes root fájlrendszer az nvme-n van. Nem túl nehéz, az emmc root fájlrendszert át kell másolni az nvme-re, és egy uboot változót úgy kell megváltoztatni, hogy az nvme partícióra mutasson. Mivel az nvme-n rengeteg hely volt, egy dolgot tettem: a Tomato64-et közvetlenül a BPI-R3-on fordítottam egy Docker konténer segítségével. Nagyon sokáig tartott, de megcsináltam. Az alábbi linken olvashatsz róla.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Everest / AIDA64 topik
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest