- Mini-ITX
- Az Arctic belép a házak piacára
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeket a képeket kínai oldalakon találtam, csak úgy itt hagyom a topikban, hogy meglegyen, mi micsoda.
-
Jaa ja értem.
Még jó, hogy nem vettem belőle basszus!
Mindenesetre a komplett router jobban össze van rakva és tetszetősebb, funkcionálisan kompletten benne van a switch is. A router boardnak meg nagyobb a ramja és SSD-vel bővíthető, de arra oly nagy szükség úgy sincs. Az USB 3.-ra tett SSD is megfelel a célnak és mobilizálható is. -
ez komoly?
[bana pibpi r3 mini] -
válasz
Intruder2k5 #117 üzenetére
Köszi , akkor a felső 0 perces bejegyzés én lehetek, csak még akkor az időt nem állítottam be, azért a hajnali időpont. Majd holnap ha hazamegyek pontosítom, egyelőre csak úgy behajítottam a hálózatba a routert, ahogy hazaugrottam egy marhapofa vadasra megétkezni.
-
Ha rányomsz a konfigurációs oldalon alul a Save gombra, akkor frissíti az adatokat, illetve felül a jelölt linken meg tudod nézni a saját routered adatait. Van automatikus frissítés is, hetente egyszer, ez gondolom mindenkinél eltérő időpontban, hogy ne döntse romba az Anon szerverét, ha a fél világ egyszerre frissítene. A saját időpontot a crontabból tudod kinyerni, SSH-ban.
cru l | grep anonupdate
Illetve ugye ezek módosításával tudod az automatikus frissítés beállításait változtatni.
-
Milyen gyakran frissül a tomato anon oldal, mintha ezer éve odafagyott adatok lennének benne. Az időpontok az oldal ideje szerint, vagy az adott router órája szerint rögzítődnek?
Ki frissít a user, vagy az oldal? Én is megengedtemezt ezt az opciót, mindkét kockát kipipáltam,, de magamat nem találom a listán. Ha már van ez az oldal és ugye anoním, akkor az adott user honnan tudja hogy melyik sor szól őróla? -
-
Először állíts be egy régiót , pl. Costa Rica, vagy USA. Ezután jobb oldalt alul mentsed (save). Most menj vissza és állítsd be a Transmit Powert és a csatornát. Az adott régiónak megfelelő értékek közül tudsz válogatni. Találtam egy régiót ahol egészen 1985 milliwattig fel lehet tekerni, csak elfelejtettem, hogy melyik volt.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #111 üzenetére
Sajnos igen. Más böngészőből bejelentkezve sem enged más értékeket beállítani, úgy, ahogy nálad van.
Más régióknál engedi itt-ott, de driver default régión nem! Pedig még a csatornát is ugyanarra állítottam ahogy te. sávszélt is, stb...
-
Na már működik üzemszerűen
-
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #108 üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #108 üzenetére
Na, az jó. Köszi én meg a driver defaultot a transmit power-ra értettem, nem is tudtam hogy a régiónál is van.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #87 üzenetére
Melyik régión? Mert nekem nem látják az eszközök, csak ha driver defaulton van, illetve bizonyos értékeknél. 501mW látszólag beállítva (5ghz) de telefon, tab nem látja. PL CA régión.
-
Működik egyenlőre.
Intruder2k5 #104, Én köszönöm. Ráérek most ügyeletben.nighly 250808-nak írja fejlécben az aboutnál.
-
-
A frissítést fel is toltam:
[lihttps://mega.nz/file/o5kE2JJI#iY_Wo5B1gXzce8OeFqSwlxOc_GuZdUx9iaFOMAjPJAwnk]
midjárt ki is próbálom -
Mivel eddig érdemben nem fértem úgy hozzá a routerhez, hogy neten lóghasson, ezért mérgemben buildeltem egy friss verziót, amolyan dayly build from CsI, majd feltolom valahová. Elég a két utolsó fájl ugye, csináljak hozzájuk md5sumot is? Semmiség az egész, csak fél nappalig tart egy buildelés, még a Mari néni bugyogó címkéje is bele van fordítva.
-
Érdekes hogy az FTP-vel szinte a teljes gigabites sebességet ki sikerül használni.
Ez már régebben, még a WL-500gP -s időkben is így volt. Persze nem a Gbit-es sebesség, de a különbség ott is megvolt, többnyire az SMB a leglassabb, azután az FTP, és végül az NFS, de ez utóbbi csak Linux klienssel, a Windows kliens lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest