Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancethepant
lelkes újonc
Örülök, hogy nagyjából jól sikerült a rendszered. Látom, hogy a Google fordítása nem mindig tökéletes, szóval remélem, hogy a mesterséges intelligencia segítségével jól értem.
Nem sokat foglalkoztam entware-rel, de a néhány dolog, amit telepítettem, működött. Úgy telepítetted, hogy az "entware-install.sh" parancs már jelen volt a routerben? A keresett csomag neve "Diversion" volt? Lehet, hogy eltévedek a fordításban. A kernel, a javításai és a konfigurációja az OpenWrt-ből származik. Egy dolgot vettem észre, hogy jelenleg a kernel csak az arm64-ben fordított bináris fájlokat futtatja. Jelenleg a régebbi arm32 (32 bites) fordított könyvtárak futtatásának támogatása nincs engedélyezve. A felhasználók még nem jelezték, de érdemes odafigyelni rá, ha véletlenül 32 bites bináris fájlokat próbálsz futtatni. Az "entware-install.sh" telepíti a szükséges 64 bites verziót.
Tudnál bővebben kifejteni az időzóna problémáról? Azt mondod, hogy amikor az időzónát az Alap -> Idő menüpontban állítod be, az nem a helyes órát/időt állítja be a routeren? Ha valaha is volt lehetőséged beleásni magad az időzónák minden apró részletébe, hát mennyire bonyolulttá válik. Úgy tűnik, hogy ahol élek, néha -6-ot kell beállítanom egyes eszközökön, és -7-et másokon. Úgy tűnik, hogy egész Magyarországnak egyetlen időzónán belül kellene lennie?
Nem, jelenleg nincs változásnaplóm az éjszakai buildekhez. Jelenleg a legjobb módja annak, hogy ezeket a változásokat a github-on lehet megtekinteni. Az időzónákról jut eszembe, a szerverem az én időm szerint éjfélkor indítja az éjszakai buildeket, így a korábbi commitok bekerülnek az éjszakaiba. Talán megpróbálom majd lekérni az összes új commit üzenetet, és automatizálni egy éjszakai build változásnapló létrehozását. Hamarosan megpróbálom ezt a megoldást is megvizsgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest