Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Meg mindig az AB kerdes:
Nalam ez a default beallitas, masnak is? Intruder, a Nightly-kban ez hogy van beallitva?
A custom path-nal ez tuti jo? empt = /tmp nekem nem tunik egeszsegesnek? Lehet be kene egy pendrive-ot pattintani es azt megadni custom path-nak? Mondjuk ha mondjuk router restart miatt nvrambol torlodik, akkor megertem, hogy kikapcsolja magatol, de 5n8o uptime-nal jarok, szoval ezt kizarnam.
Sugo ezt irja ugye a lap aljan:
Custom path - Optional, allows to save the potentially large adblock files on permanent storage like USB/CIFS/etc. This indirectly also means lower RAM usage and additional list control to avoid downloads/processing when not necessary.
Statusnal ha bekapcsolom ezek a statok. 83% total usage (cache/bufferrel egyutt) nekem kicsit soknak tunik, jo 1GB az ossz es mas nem fut csak az alap lan/wlan dolgok.
ha mas nem, irok a lynksysforumsra, atporgettem azt a 9 oldalnyi t64 topikot, de cim alapjan egy sem errol ertekezik, 1db adblockkal kapcsolatos van, de az teljesen mas aspektusbol targyalja az AB-t (es eleg "regi", junius/julius)
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest