- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
szerintem használtan jobb ár/érték arányban lehet vásárolni, mint újonan. csak figyelni kell, hogy ne legyen kopott, hibás... egy kis festékleütődés, ami mondjuk javítható = olcsóbban hozzájutsz, és a hangja ugyan olyan. pl.
vagy egy márkásabb, profibb gitárt használtan jobb árban megkapsz, mint mondjuk újonan.
a kit-et semmiképpen nem ajánlom... azzal ráfázol, sztem.de álltalában a pénztárca, és a lehetősgéek döntenek... szóval te tudod.
</end.?>
-
Tv
senior tag
Heló! Az Ibanez-ek szerintem is nagyon jó gitárok. De nem ezek a típusok. Az ilyen pack-eket ajánlatos elkerülni, mert csalódás lesz belőle. Ha még sosem volt gitárod, akkor én még mindig azt mondom hogy kezdj akusztikussal vagy klasszikussal, de ha Te ki akarsz szúrni saját magaddal, akkor hezdheted elektromossal is. Hol szeretnél tanulni? Zenesuli vagy magántanár? Szerintem érdemes volna használt gitárok közt is szétnézni, mert sokak szerint ezek az új olcsó szériák nem igazán jók(szerintem se). Volt rá lehetőségem hogy a kb. 25 éves Jolana csehszlovák gitáromat lecserélje egy ilyen új szériás gitárra, de még ennél is rosszabbul szóltak. Mégegy jótanács, ha mégis lektromost szeretnél egyből : erősítőt, de legfőképp torzítót nem szabad venni még egy jó ideig, mert az ember ha úgy játszik, hajlamos azt hinni hogy már tud, és nem is kell normálisan gyakorolnia. Ez utóbbit saját tapasztalatból mondom. Minden jót!
-
Eastman
addikt
Ha rockra / metálra kell, akkor jó. A húrlábnál a humbucker zsír.
Ha bluest szeretnél játszani, akkor egy Squier Stratot nézz, vagy egy Epiphone-t de 50k nál olcsóbbat ne! Ha áttetsző a lakkozás, nézd meg, hogy nincs-e a fában csomó!Üdv: Eastman
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
lakisoft
veterán
Szerintem ... jó ...
Én tizenhét éves koromban kezdtem gitározni és most 28 vagyok ... és még mindig a jó öreg Jolana Jantar 1984-es nyúzom ... hááát ez nekem már nagyon - nagyon kevés ... de legalább van ...
Abban az időben még nem voltak olcsó kínai gitárok ... amik között is lehet jókat találni ... 30k körül is
Érdekes ahogy olvasom az előttem szólókat ... én pont akusztikussal kezdtem + semmi tanár csak a haverokkal oktatgattuk egymást.
Pontosan mik az igényeid?
rossz hal: a squier szerintem nagyon jó pofás gitárokat csinál/másol ...[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
rossz hal
csendes tag
+1 szavazat Tv-nek, viszont nem leszel tőle sokkal jobb "játékos". De ha klasszikussal kezdesz, majd váltasz villanygityóra, könnyebbnek, egyszerűbbnek fog tűnni a játék. (a klasszikkuson kicsit távolabbra vannak egymástól a húrok, nagyobb a nyomásuk stb.). Ja, meg a klasszikuson hallani minden kis hibát, elektrora meg nyomatsz valami torzítást és máris elfedted a pontatlanságokat. - amúgy nekem a squier formára jobban tetszik
...mert a Besenyő Pista bácsi azt mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest