Hirdetés
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpika22
csendes tag
gratula a gitárodhoz
használd bőrkeményedésekel ;). és nemtom hol volt már de a húrereszkedés igen! eleinte ereszkednek a húrok. az én basszjaimon is kb 2-3 napig mindig ereszkednek szal hangolgatnom kell . kicsit basszuson ez jobban meg érződik mint 1 szólón vagy 1 akusztikus gitáron! de amúgy 1link ahol tuti nem vírusosak a cuccok : www.mxtabs.net itt is vannak tabok csak itt levan rajzolva a gitár nyaka és számokal jelölik hol melyik bundot kell lefogni!
én már füllel szedem le a dolgokat ha kell de már inkább csak saját szerzeményekre fordítom az erőm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
használd bőrkeményedésekel ;). és nemtom hol volt már de a húrereszkedés igen! eleinte ereszkednek a húrok. az én basszjaimon is kb 2-3 napig mindig ereszkednek szal hangolgatnom kell . kicsit basszuson ez jobban meg érződik mint 1 szólón vagy 1 akusztikus gitáron! de amúgy 1link ahol tuti nem vírusosak a cuccok : www.mxtabs.net itt is vannak tabok csak itt levan rajzolva a gitár nyaka és számokal jelölik hol melyik bundot kell lefogni!