-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
A Guitar Pro4-et énis tudom ajánlani,mutatja egy gitárnyakon mit hol fogj le plusz alatta a tabon is megy közbe+hallod amit játszani kell. Nagyon jól lehet belőle tanulni.Ja és basszusgitárt,dobot bármit lehet belőle,másrészt sok magyar tab-ot is le lehet tölteni hozzá,pl rengeteg Tankcsapda amik egyszerűek és tanulásra nagyon jók.
Itt vannak hozzá tabok mindenféle stílusban,és nemzetiségben:
Bővebben: link -
d-boy
senior tag
Ajánlok egy jó programot: Guitar Pro 4
Szerintem nagyon jó. A kezdők is könnyen tudnak tanulni vele. -
CWorm
aktív tag
Na: Bővebben: link ez
[Szerkesztve] -
-
aDM|RaL^
őstag
lol, kicsit lemaradtam.
-
ReJim
őstag
szerelhető volt!
tegnap kivágtam, lecsipetm a 20cm-es gyanús részt, nem a forrasztásnál volt a hiba, azon a 20cm-en volt olyan törés, ami zárlatot csinált!
ez egy klotz kábel, neurotik(?) csatikkal
sajna az egyik csatiról a fám burkolat hiányzik és nincs is meg!de nem rakok rá másikat jó ez így is!
-
d-boy
senior tag
Sok múlik a kábel minőségén, és a konektor földelésének hiánya is búgást okoz.
A gitár elektromos része miatt akkor búg, mikor csak egy pickupot használsz, ez valamilyen szinten természetes, mert ha már 2 egymás melletti pickup szól akkor a mágnesesség kioltja őket, és nem búgnak. Jó itt nem egy 67-es Stratocasterre kell gondolni, az sehogysem búg
Azért a Humbucker pickupok nagyon ott vannak a szeren... -
ReJim
őstag
egy kérdés: a gitárkábelnek a dugójának, csatlakozójának mindkét ágának, felének össze kell érnie??? mert ma gitároztam egy bassgitárral, törött a kábl, de most mértem le és éritkezik mindkét fele... akkor rossz? de miért működött?? (igaz búgott is rendesen!
)
szóval a mono jacknek külön kell lenie mindkét felének! vagy nem? -
CWorm
aktív tag
válasz
Dominator #273 üzenetére
A Kispál nekem is a kedvencem! Én a Kicsi csillag meg a Harmatoslábú elejét tudom. Van egy tonna kispáls akkordom és néha megpróbálok mást is eljátszani.
A ''hárman-értelmetlenül-pengetünk'' módszer nekem is nagyon tetszik.Ki tudja, ebben a mai megasztáros világban még akár be is futhatunk így... mint valami poén-béna zenekar. Végülis szalacsi sándor is híres lett.
A nevünkön elkezdek gondolkodni. Tegyétek ti is azt. -
aDM|RaL^
őstag
de, csináljuk azt hogy 3an pengetjük mint állat, és csak kijön valami
-
Dominator
aktív tag
Na, most megtanultam a Kispáltól a Zsákmányállat elejét
Nem tehetek róla, ők a kedvenceim
-
Dominator
aktív tag
Na, ha ti is így álltok, akkor az frankó. Nem kell még egy hasonló magaságokra törő gitáros a csapatba?
-
CWorm
aktív tag
válasz
Dominator #268 üzenetére
Én szeretném azt hinni magamról, hogy jól énekelek, bár lehet hogy ez nem így van...
Amúgy nem komolyan szerveződik ez a banda. ...vagy igen?
Az a baj, hogy én csak daltöredékeket tudok eljátszani, szóval jópár számnak el tudom játszani az első 1-2-3 akkordját, oszt annyi. Vagy épp csak a refrént. Ez még elég gagyi. Még tanulnom kell. -
Dominator
aktív tag
Na az frankó, ha lenne gitárom, akkor alapítanék én is egyet. Amúgy az itt szerveződő banda tagjai mennyire gyakorlottak zenélés terén?
-
aDM|RaL^
őstag
de lesz zenekar,
-
Zamery
senior tag
Akkor most nem lesz zenekar ??
-
Dominator
aktív tag
Valaki a Tankcsapdától az Örökké tart című számot már tudja jáccani? Kellene egy kis segítség...
-
aDM|RaL^
őstag
megszakadtam anyagilag, szal eladom.
-
Duffy
csendes tag
A Vorson nem magyar gitár, tehát kijavítalak.
Koreai, de állítólag megéri az árát.
Azért kérdeztem itt, mert van egy fórum, de ott akik árulják azok dicsérik, a többiek fele szidja, fele dicséri.
Tanácstalan vagyok. Igazándiból van már egy gitárom (barkácsgitár), csak kellene mellé még egy, hogy legyen
-
aDM|RaL^
őstag
visszakell vinnem a gitárt, ma bevittem hangszerboltba, aszondják vagy elszállt az egyik potméter, vagy kontaktos. para. veszek egy stratocastert.
-
delta9
senior tag
404
-
delta9
senior tag
ha van valakinek saját zenei anyaga, az fellinkelhetné ide, ha nem titok, mert én szívesen meghallgatnám másokét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Alkoholista nevelde
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest