Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
válasz
Daneeka
üzenetére
Ha külön veszed, szerintem mindenképp az Epiphone. Igaz, ilyen árban ez semmiben nem nyilvánul meg, de azért mégis Gibson light, (jó tudom, a Squier meg Fender light...), meg dupla humbucker, és fix húrláb (floyd kezdőnek nem való, vintage tremolo meg inkább hátrány ilyenen). A Roland erősítő jó választás lehet, de _semmiképp_ ne ítélj a netre felrakott minta alapján, azzal nagyon jól lehet manipulálni, én már nem egyszer befürödtem vele. Tessék elmenni egy hangszerboltba, és kipróbálni - vagy mivel nem tudsz gitározni, megkérni az eladót, hogy demózzon rajta neked. Mindenkit óvva intek attól, hogy kipróbálás nélkül vegyen bármilyen hangkeltő eszközt. (MIDI billentyűzetet esetleg nem muszáj...
)
Más: Staggből max fakockát, felejtős márka. 60W-osból van ez a szépség 50 ropiért: [link] Szerintem jó cucc, az 5 sávos EQ is biztató... és olcsó is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)