- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
AMD-nél nincs megkötés a feszre legjobb tudomásom szerint.
Az intelnél meg ott figyel az elektromos specifikációnál ez a megkötés.
Nem tudom, a mostaniak mennyire érzékenyek rá, de régebben a bloomfield-eket a legkönnyebben ezzel lehetett kinyírni, ha nem megfelelően lett belőve a memróia és a memóriavezérlő fesze. -
szasanyi
félisten
Megy (azt, hogy meddig pontosan nem tudom), de tönkreteszi a CPU memória vezérlőjét ezért mondja az Intel, hogy NEM ajánlott 1.50V fölötti RAM használata. AMD esetén ilyen gond nincs, mert teljesen más architektúrára és technológiára épül az egész, így ott nem problémás az 1,65V RAM-ok használata sem.
-
Shodan
őstag
Pont tegnap olvastam gamestaron Z87 teszt:
Nem olyan régen például komoly botrány tört ki, mikor nemcsak az Intel Z87-es, hanem egyes gyártók a H87-es, sőt még az olcsóbb vállalati szegmensbe tartozó B85-ös alaplapokon is engedték a processzor szorzójának módosítását. Az Intel persze közbelépett, és letiltotta ezt a funkciót, elvégre ez mégis csak a drágább lapok kiváltsága továbbra is, így esetünkben érdemes ilyen szemmel is alaposan mérlegelni az alaplap kiválasztásakor
-
Shodan
őstag
Nem tudom most elolvasni a tesztet , de én úgy tudom hivatalosan csak Z-s lapokba megy a tuning,
Korábban azt hiszem bizonyos gyártók kiadtak H és B lapokhoz bios frissitést, de ezeket ha minen igaz az intel vissza is vonta. Ha tuningolni akartok mindenképpen Z87-es lap ajánlott, abból viszont bőven jobb valami olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest