- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #136 üzenetére
Értem.
Nekem 4300-on is lement az IBT léggel(i5 750-en)
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet.
Szal akkor az IBT mért ad ilyen furcsa eredményeket?
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.
-
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #134 üzenetére
Jólvan na, nem tudhattam, hogy titokban Te is készültél már korábban.
Mert olyan csend és hullaszag volt, hogy azt gondoltam 3 versenyző lesz össz-vissz.
Egyébként, én pont arra mentem, hogy Goldmennél picit jobb legyen az eredményem, mert akkor talán bennt leszek az első 3ban. Ez így is lett, csakhát a 3hely, az nem számít sehol újabban.Szerk:
Egyébként IBT-nél is nitróval hűtöttetek?
Juteszembe, az IBT mi alapján kalkulálja ki a végeredményt?? Mert nálam mind a sebesség nagyobb, mind az idő kevesebb az egyes futásoknál, mint az előbb linkelt tesztedben, de mégis szarabb a végeredmény.(az tény, hogy a procid nagyobb frekin megy, de akkor is)
-
ffodi
veterán
válasz
hackeeeee #128 üzenetére
Grat. mindenkinek!
Az tuti, hogy mégegyszer ilyen versenyre(hoc által szervezett), még csak nem is nevezek. Nem elég, hogy szar a szervezés(ide tologatjuk, oda tologatjuk, stb....), de a 3dik nem kap semmit.(legalább különdíj járt volna a léghűtésért
)
Első hsz.-ben az volt h meglepi lesz, ez jó meglepetés volt.Na mindegy, mégegyszer grat a szép eredményekhez!
-
ffodi
veterán
Kihalt nagyon a topic......de fogadja mindenki gratulációmat, aki tesztelt.
Lesz egyáltalán eredményhirdetés, és ha igen, mikor??
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #114 üzenetére
Az úgy mindjárt más. Amennyi feszt én adok neki, az ehhez képest semmi.
Más:
Ez az IBT megőrjít.
Nagy nehezen néha-néha sikerül végigfutnia, de akkor is elég siralmas eredmény jön ki. Mondjuk a Speed-nél mindig 60+ Gflops jön ki, de a végére épp hogy sikerül versenyképest eredményt kihozni. Ahogy néztem még mindig csak 3 eredmény van fennt az oldalon(mindjárt 4 lesz, mert én is felteszem a nem túl rózsás eredményeimet
). Tesztel még valaki rajtam és rajtuk kívül?
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #111 üzenetére
Hát ez nagyon komoly
Szabad tudni mennyi feszt adtál neki, illetve milyen lapban?? Illetve kb mekkora órajelen használtad(teszteltél), na már csak azért, mert akkor óvatosabb leszek én is kicsit, nehogy nekem is megégjen a cucc, mert én nem szoktam neki sajnálni a feszt.
-
ffodi
veterán
Ha minden igaz a héten jön egy i5 750 + P55A-UD4, remélem még beférek a versenybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Crypto Trade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest