Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #136 üzenetére
Értem.
Nekem 4300-on is lement az IBT léggel(i5 750-en)
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet.
Szal akkor az IBT mért ad ilyen furcsa eredményeket?
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.
-
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #134 üzenetére
Jólvan na, nem tudhattam, hogy titokban Te is készültél már korábban.
Mert olyan csend és hullaszag volt, hogy azt gondoltam 3 versenyző lesz össz-vissz.
Egyébként, én pont arra mentem, hogy Goldmennél picit jobb legyen az eredményem, mert akkor talán bennt leszek az első 3ban. Ez így is lett, csakhát a 3hely, az nem számít sehol újabban.Szerk:
Egyébként IBT-nél is nitróval hűtöttetek?
Juteszembe, az IBT mi alapján kalkulálja ki a végeredményt?? Mert nálam mind a sebesség nagyobb, mind az idő kevesebb az egyes futásoknál, mint az előbb linkelt tesztedben, de mégis szarabb a végeredmény.(az tény, hogy a procid nagyobb frekin megy, de akkor is)
-
ffodi
veterán
válasz
hackeeeee #128 üzenetére
Grat. mindenkinek!
Az tuti, hogy mégegyszer ilyen versenyre(hoc által szervezett), még csak nem is nevezek. Nem elég, hogy szar a szervezés(ide tologatjuk, oda tologatjuk, stb....), de a 3dik nem kap semmit.(legalább különdíj járt volna a léghűtésért
)
Első hsz.-ben az volt h meglepi lesz, ez jó meglepetés volt.Na mindegy, mégegyszer grat a szép eredményekhez!
-
ffodi
veterán
Kihalt nagyon a topic......de fogadja mindenki gratulációmat, aki tesztelt.
Lesz egyáltalán eredményhirdetés, és ha igen, mikor??
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #114 üzenetére
Az úgy mindjárt más. Amennyi feszt én adok neki, az ehhez képest semmi.
Más:
Ez az IBT megőrjít.
Nagy nehezen néha-néha sikerül végigfutnia, de akkor is elég siralmas eredmény jön ki. Mondjuk a Speed-nél mindig 60+ Gflops jön ki, de a végére épp hogy sikerül versenyképest eredményt kihozni. Ahogy néztem még mindig csak 3 eredmény van fennt az oldalon(mindjárt 4 lesz, mert én is felteszem a nem túl rózsás eredményeimet
). Tesztel még valaki rajtam és rajtuk kívül?
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #111 üzenetére
Hát ez nagyon komoly
Szabad tudni mennyi feszt adtál neki, illetve milyen lapban?? Illetve kb mekkora órajelen használtad(teszteltél), na már csak azért, mert akkor óvatosabb leszek én is kicsit, nehogy nekem is megégjen a cucc, mert én nem szoktam neki sajnálni a feszt.
-
ffodi
veterán
Ha minden igaz a héten jön egy i5 750 + P55A-UD4, remélem még beférek a versenybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest