Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Ez oké, de én április 2-án éjjel is küldtem be eredményt a "zárás" előtt...amivel addig első voltam...aztán jött a hosszabbítás ténye! Akkor ti még nem voltatok, legalább is nem küldtetek eredményt. Mezei júzernek meg nem volt tudomása a hosszabbításrol, s unfair módon nem is értesítettek senkit,.
Tény hogy a nitorgén ellen nincs esély léggel, na meg a 661 is sokkal jobban húzható! -
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Értem.
Nekem 4300-on is lement az IBT léggel(i5 750-en)
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet. 
Szal akkor az IBT mért ad ilyen furcsa eredményeket?
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet. 
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.