Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
Köszi szépen, már sikerült rájönni a fő hibára, a videokari adta meg magát. Most egy kölcsönbe kapott 7600gs-el próbálkozok, de munka alatt elég ratyi szegényke. Remélem sikerül minnél előbb kicseréltetni. Meg a héten benevezek egy másik tápra is, ha hamar megjavítják.
Amúgy a ramot sajnos már én is tudom h nem ezt kellett volna... Amúgy 1333on megy 1,6 volton.Én is próbáltam már egyszer ezt a bios frissítéses dolgot, de nekem vmiért nem tudott letölteni a szerverről vmiért... Majd próbálok én is. Lehet h a hálókártyás problémám is megjavulna vele, mert most elég lassan kapcsolódik a nethez...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-990FXA-UD3 rev. 4.0 AMD AM3+ alaplap
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest