Új hozzászólás Aktív témák
-
Novca
csendes tag
válasz
DJackson #266 üzenetére
Jelentem, sok minden megjavult az BIOS frissítéssel:
- USB eszközt 3-t is tudtam próbálni egyszerre, mindegyik működik,
- szó nélkül, és egyből kapcsolódott a wifi-hez,
- végre sikerült kipróbálnom a billentyűzetet más gépen is; az csak úgy spontán, épp a legrosszabbkor adta be a kulcsot.
Bár mindez egyelőre csak XP 32bit alatt.Azért elég szomorú, hogy egy ilyen problémás gyári BIOS-szal kiadnak nem épp alsó kategóriás alaplapot ... Mentségükre legyen mondva, hogy a frissítésekben megoldották a problémát. Illetve remélem, hogy 64 bit-es oprendszeren sem lesz hasonló gondom ezek után.
Köszönöm a segítséget.
Zsolti1987-nek,
könnyen lehet, hogy ennek nincs köze hozzá, de az i5-ös proci csak az 1333 MHz-es memóriákat támogatja/ismeri:
[link]
Nem vagyok hozzáértő, ne kövezettek meg, ha nem így van.
Na meg frissíts BIOS-t természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged