Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Kivágtam a P45 ös lapot, és beszereztem egy Asrock P55 Extreme 4 est, mindenkinek tudom ajánlani, értelem szerűen cpu t is vettem hozzá.
Giga P45C DS3R volt amúgy
-
Core2duo6600
veterán
válasz
FRENK1988 #18712 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, gyári hivatalos megvásárolt telepítőről beszélünk.
Akkor a megoldás még 1 szer vázlatosan.1. beteszed a hdd ét egy már működő gépbe, lehet akár sata, akár usb, a lényeg, hogy üzem közben kell bedugni, mert a post azon sem fiut le, ha ez az adott hdd benne van.
(Sata esetében, előfeltétel, hogy a fogadó gép ahci, vagy raid üzemmódban menjen, akár 1 hdd vel is.)2. kinyitod azt ahol particiónálni kell, computermanage, majd disk managment, magyarul lemezkezelő talán.
3. Törölsz róla minden particiót, ha kell valami a második ról, a 100 mb ossal együtt harmadikról most kimentheted.
4. átkapcsolod gpt rendszerre a particiót majd vissza, akár többször is egymás után
Ugyanezt megcsinálod a dynamicus és a normál között is.
Hogy ilyenkor pontosan mi történik azt nem tudom, de az a bit vagy adat, amit a telepítő létrehoz az install közben az eltünik.5. Ha sikerrel jártál, akkor már telepítheted a rendszert és menni fog ajkár AHCI akár RAID üzemben.
És akkor most következzen, hogy ez miért is kell:
A windows 7 telepítésénél, ha lefagy a gép, (már régen rossz) vagy csupán újra kell telepíteni, és nem törlünk mindent róla, előfordul, hogy az első ujraindulásnál megáll a post a hdd detekt, elött / után.
Sokan használjuk ugye úgy ezeket a nagy rendszereket, hogy a win nek adunk mondjuk 100 gigat, és a második a többi.
Egészen biztos, hogy a windows al van a baj, mert több alaplapon előjött nekem, több hdd vel is, mivel 100 gépes cégnél vagyok rendszergazda eléggé vegyes felvágott a géppark. Tehát a hardverhiba kizárható.Eddig ez nekem csak sata rendszernél jelentkezett, vistaval is, és 7 essel is, vistanal
betudtam a winbeta kiadásak, de a 7 es az gyári.Új fejlemény, hogy már egy pata s gép is előadta, az alaplap persze tudott sata-t, de a hdd pata volt, miért dobjuk ki ha még megy ugye ?
És a fent említett eljárás minden esetben megoldotta eddig.
Ha ezek nem segítenek, akkor kell a hdd ét mélyformázni egy erre alklamas progiva, ekkor minden bitje egyformára kerül, utána is menni fog. -
Core2duo6600
veterán
válasz
-Solt- #18691 üzenetére
Ez Win 7 hiba, rosszul particiónál valamit le, több lappal is csinálta már nekem.
Különösen akkor, ha instal közben kifagy, vagy resetelek
Winyo kiszed, másik gépbe be, partició töröl
Majd át tenni gpt diskre, majd vissza mpr re, majd át dynamic ra, majd vissza normálra és utána jó lesz. -
Core2duo6600
veterán
Hi
A p45 ösök konkrétan a ds3r mennyire droppolja a feszt ?
Brutálisan meg kellett emelnem a CPU Vcore-t, meg alatta a CPU terminationt, hogy egyaltalán fel tudjam telepíteni.A dolog ott kezdődött, hogy megadta magát a chieftec 500 asom, 2 2*2 es csatijával, most egy hipro talán 420 as van benne, aminek csak egy 2*2 ese van.
OCCT vel tesztelgetem. és a grafikonokon látni, hogy szinte minden fesz esik, amikor terhelést kap a cpu. -
Core2duo6600
veterán
Egy Q9400 ast hajtok benne DS3R ben, DDR3 as 4 GB kingstonokkal 1333 Mhz.
Van - e ismert feszültség dropja a lapnak.
Idönként a legváratlanabb helyzetekben egyszerűen kimerevedik.
Jellemzően inkább üresjáratban. -
Core2duo6600
veterán
Menni fog, a routert automatár ip re kell tenni, de szükséges hozzá a dhcp kiszolgáló, a dns kiszolgláó, hiszen nem másik win nek oosztod a netet, hanem egy hardvernek.
Vagyis kiszolgálót kell futtatnod, azon a gépen innentől kezdve nem igen játszól.
Az elmondásaid alapján 2 routert vagy 1 routert és egy wiffis switchet kellene beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Táp ventilátor csere
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest