- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FireFoxer #40892 üzenetére
hm, nekem megy 333on a procim. 400at egyébként nálam q6600al is viszi stabilan a p35-ds4 r2.1, igaz az a fesz/hőtermelés miatt már nem alkalmas 24/7re.
giga p35ös lapoknál 500-540 között szokott mozogni az fsb határ kétmagosokkal(540 dq6 kategória volt).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
belaazallat
addikt
válasz FireFoxer #39744 üzenetére
Ha auto-n hagyod feszeket, akkor 20%-os tuninghoz 20%-kal növeli a feszt. Normal értéken(vid) marad ez az érték.
djxp01:
Már írtam Core Temp progi megmutatja, mert minden procinak más és más a vid-je. Én visszaállítanék mindent normal beállításokra, és alapbeállításokkal, alapórajelen is végeznék egy tesztet, mert tartós 1.55V kárt tehetett a prociban. Egyébként sz.j fórumtársunknak a honlapján van fent tuning beállításra ajánlat, de kereshetsz a hozzászólásaiban is, többször leírta, mit hogyan kell beállítani, de ezt csak azután, ha megnézted, alapórajelent, nem hibázik a proci.
Szerk: Prime95-nél Blend tesztet kell futtatni.zalman90: ezt már leírtam... de ismétlés a tudás anyja..
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
zalman90
őstag
válasz FireFoxer #39719 üzenetére
amikor megvettem az uj házat és átpakoltam mindent a gépbe a vinyó formázta magát
multkor gép rendezés, portalanitás stb után meghót a rendszer vinyó elektronikájatélen , komresszorral kifujtuk haver kariját, hideg volt szépen le is hűlt a kari , 1 kis idővel miután visszaraktuk a gépbe meghót , valószinüleg a pára lecsapódott a hideg nyákon ezzel zárlatot okozva
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
belaazallat
addikt
válasz FireFoxer #39729 üzenetére
Tévedsz. Nem mindegy hol, milyen alkatrész sérül meg. Hidd el vannak érdekes anomáliák a számtech-ben. Nálam meg különösen.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
válasz FireFoxer #39719 üzenetére
Elég ha statikusan fel voltál töltődve és megfelelő helyen fogtad meg....
-
belaazallat
addikt
válasz FireFoxer #39713 üzenetére
Gondolom már minden kábelt megnéztetek... Sajna nem jött be a tipp, amire gondoltam.
-
belaazallat
addikt
válasz FireFoxer #39711 üzenetére
Jól értem vinyó nélkül is újraindul? Bios reset volt? Mivel fújtátok ki a port a gépből? kompresszor/sűrített levegő? Áram alatt volt a gép akkor? VGA volt benne mikor fújtátok?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengance DDR3 1600Mhz 2x8GB
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP