- Melyik tápegységet vegyem?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
McCoy20 #2953 üzenetére
Gerisz linkjén, Oliverda utolsó oldalon leírja, mit-, miért. A cikkben van pár link gyártónként, pl: Gigabyte feloldása. Bár, az adott helyen még a régebbi típusok vannak, az újabbak is ugyan így működnek. Először bios-ban kell beállítani, majd, ha elindul, és bejön a win, akkor ott már Easy Tune-val is lehet kapcsolgatni a magok között. Nekem még bios felállt, de a win nem jött be. Biosban hasra ütés szerűen kilőttem az egyik magot, és pont eltaláltam, melyik a működő.
De, ha nem találtam volna el elsőre, akkor ugye másodikra ment volna. Igaz, előtte próbálkoztam kicsi feszt adni neki, de nem vezetett eredményre, a 4 magból a 3. így se müxik, de nem bánkódom. Ennyi pénzért a két mag is nagyon jó ár/értéket tükröz (ráadásul speciel ha kell, ott van a 3. mag nálam), és a PH-n (pl Gianni) 22E alatt is meg lehet kapni. A tuti letesztelt példányok ennél drágábbak, természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest