- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
válasz
#37209344 #3630 üzenetére
Erre ott van a Hardverapró nem?
-
hhx
tag
Elmesélném, hogy mi is történt velem bios update közben...
UD4P lapom van, és mivel láttam, hogy van F7 bios, gondoltam frissítek F6-ról. @Bios segítségével Japán serverről töltöttem le a bios-t és telepítettem fel. Miután felrakta, restart után nézem F4G-t ír ki... na mondom lehet, hogy csak viccelődik, majd win alatt is megnézzük... aztán ott is hasonlóan F4G-t írt. Ilyen biost ehhez a laphoz még nem nagyon láttam sehol. Aztán leszedtem inkább a Gigabyte honlapjáról a rendes F7 bios file-t, frissítettem és máris F7-re változott a kiírás.Aki @Bioson keresztül valamelyik serverről akar frissíteni az szerintem hagyja ki és töltse le inkább a Gigabyte honlapról közvetlenül. Baja ugyan nem lett a lapnak, de jobb a békesség.
-
hhx
tag
UD3P tulajoknak!
Itt egy link, ők készítenek vízhűtéshez fet hűtőket. Tudom, hogy nem vízhűtéshez kell nektek borda, de mivel elég komoly cégnek tűnik, szerintem velük tudtok csináltatni pár ezer forintért bordát a forró fetekre
-
hhx
tag
Hello
Corsair XMS3 DHX 1600MHz, 4GB-os kit nekem tökéletesen működik UD4P-ben.
1333MHz-en használom 7-7-7-20-27-1 időzítés mellett.
Csak egy tipp azoknak akik most készülnek ramot venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Linux kezdőknek
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest