- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
old gray #1454 üzenetére
Na, igen. Nem volt sok időm tökölni vele, mert egy egész napot azzal szívtam, hogy az egyik modul hibás volt. Nem bírtam feltelepíteni semmit sem, mert azonnal kifagyott. Aztán egy modullal sikerült elérnem ezt az eredményt, ami stabil volt XP és Win7 alatt is. Ha tovább emeltem az órajelet, akkor XP alatt már kifagyott, ezért ez lett a végleges. Nem olyan rossz, csak ha több időm lett volna, akkor biztosan tudok rajta hangolni. Másnap már elvitték a gépet, majd csak akkor látom újra, ha megjön a hibás memória helyett az új.
DDR2-vel magasabb órajelen is megy, 984 MHz-en még stabil a 800 MHz-es Kingmax. Valószínüleg DDR3-ban sem rossz annyira a Kingmax, mint amilyennek néhányan kikiáltják, csak éppen nem kaptam mást normális áron, mint ezeket a Kingston modulokat. Igaz, hogy 10.650 forint volt darabja, tehát nem volt túlárazva.
Cadal és Gábor! Nektek is köszönöm a véleményezést.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
old gray #1378 üzenetére
Kösz a tippet, most utánaolvasgattam.
Az a bajom, hogy a RAM már megvan, és nincs qualified listában a Giga lapnálEttől függetlenül lehet menne benne. (Asus ugyan ez a kategória,qualified listában Kingmax 1600-on, meg a G.Skill is 1600 Mhz-en.... arról nem is beszélve, hogy Asusnak 8+2 phase VRM-je van bordával, a gigának meg 4+1)
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged