Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Ok, hogy a régebbi giga alaplapokon nem marad áram az usb-n,na de a GIGABYTE GA-770TA-UD3 ne legyen már régi!! Vagy rosszul tudom??
Az a vicces, hogy minden ami usb/keyboard/mouse elnevezésű a bisoban az Enabled, és így se megy.
Nem életbevágó probléma, csak érdekelne a megoldás.Power gomb is van a billentyűzet, azzal se kapcsol be.
-
kola1234
tag
Nekem 770tud3p van, és egy rádiós vez nélküli labtec bill+egér páros.
biosban beállítva a bármely gombra való indítás múködik egérnél billnél is egyaránt, pedig vezetékes.érdekes, mert első leütésre visszakapcsol készenléti energiatakarékos módból a bill/egér,és csak a második bökésre kapcsolja a gépet.
legalább ha rádobok valamit akkor nem indul a gép rögtön.
némi segítség kéne off témában.
megpróbálnám a jelenlegi xp32 mellé rakni a win7 64et.
1hdd van,2felé osztva.
hol találok valami értelmes leírást a 2op üzemeltetésére??
esetleg valakinek saját tapasztalat?
ilyen indítóképernyős menüs kiválasztós megoldás volna nekem a legjobb.
pl ha nem választanék időben akkor csakis xp indulna.
thxzsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest