Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nem azt írtam, hogy a házban legyen légáram, hanem azt, hogy konkrétan a VRM körül. Én nagyfordulatú ventit közvetlen ráteszek, hadd süvöltsön. De még sosem sült el VRM-em, pedig nem finomkodok a tuninggal.
Hiába írom le, hogy mitől jobb, vagy nem jobb, mert azzal kell főznöd úgy is, amid van. Amúgy szerintem csak a keletkező hő elosztásában jobb, semmi másban, ha megfelelő tervezést és méretezést tételezünk fel a 3+1 és a 8+2 fázis esetén is.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem az számít, hány fázisú a VRM, hanem az, hogy a Bulldozerhez szükséges specifikációknak (maximális áramterhelhetőség, egyéb elektromos paraméterek) megfelel-e.
Én nagyon nem értem, mit nem értesz nagyon. A HT nagyon kevés esetben bizonyul szűk keresztmetszetnek, nem fogja vissza a Bulldozert. És nem csak a Gigabyte, hanem az összes többi gyártó is gyárt ilyesféle low-end lapot AM3+ CPU befogadóképességgel.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem megy bele a Bulldozer: [link]. A legfrissebb BIOS 2010-10-15-én jött ki, akkor még híre sem volt nagyon a Bulldozernek, még tesztpéldány szinten sem, így nem tudja kezelni, mert nem ismeri a lap a mikrokódját.
A dropot ki kell mérni, műszerrel, a szoftveres mérés nem mérés.
HGyu
-
Motaba78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest