- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyis
tag
válasz
Goddyevil #263 üzenetére
Szeva
Ha 3 vagy négy magot akarsz tesztelni, vagy ha van olyan progid ami nem hajtja meg az összes magot, akkor tölsd le ezt a kis segéd progit CPU Control (Magyarnyelvű is).
Ezzel bármilyen alkalmazásnak annyi magot adsz, amennyit akarsz.
Üdv:szutyis
http://www.koma-code.de/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93 -
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #267 üzenetére
durva... maximálisan megértelek. ha valaki azt mondta volna nekem, hogy ilyen történt vele, nem hiszem el. és tessék létezik, képekkel illusztrálva.
szériszám alapján már én is keresgettem, és ez volt az egyetlen épkézláb adatbázis, de itt sem említik.#269
1600-as ramokról megy a diszkurzus csak egy picit figyelni kellene.
amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...
hogy néz ki a konfigod?
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #265 üzenetére
akkor csak az lesz amit gondoltam, hogy több gyártó chipjével is forgalmazza az ocz ezt a kitet. te valami jót foghatták ki, mert az ipon weblapján is írja valaki a kithez tartozó fórumban, hogy neki se megy 790xt-ud4p-ben gyári a specifikációk szerint, csak 1333-on...
sokat segítenél minden jelenlegi és leendő giga tulajnak is ha meg tudnád szabadítani a hűtőbordájától és megnézni, hogy mivel szerelték fel. persze csak ha nem nagy kérés.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #233 üzenetére
nebazz... ez saját? ugyanígy fog kinézni a gépem, 770t, x2 550 és egy 2x2gb ocz-re gondoltam, de elbizonytalanítottak a visszajelzések, hogy szarakodnak az am3 giga lapok az ocz kitjeivel. lehet jól megszórta ezt a szériát a gyártó 25.000.000 fajta/féle memchippel és egyikkel ok, másikkal meg... neked melyik típus van? az eb-s? bordát esetleg le tudnád hámozni róla és megnézni, hogy milyen chipekkel szerelték? sokunknak segítenél, mert ahogy elnézem hiába szerepel a deszka memory supportjában a kingmax FLGE85F-B8MF7 is, pár hozzászólással feljebb a kolléga kínlódik vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest