Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizirider

tag

válasz finest #4509 üzenetére

ebben az a vicces, hogy nekem meg ezzel a 790-es szettel 2 garnitúra ilyen kingston is simán ment, semmi variálás nem volt, nem kellett cserélgetnem a ramokat. beraktam a 16 gb-ot és ment full stabilan 1600-on. ebből nekem nem az jön le, hogy a ram nem megy a 790-es szettel.
    nekem csak addig volt rammizériám, amíg a régi 65 nm-es AMD proci volt a gépben. a kérdés az, vajon a változatos procik nem mind 65-ös csíkszélességgel készültek? mert ha igen, akkor csak látszólagos a sokszínű paletta. és csak mint érdekességet mondom, hogy ez az első ramom ebben a lapban ami egyből ment 1600-on csak a kingmaxok mentek benne 1333-on. ocz, csx,corsair és geil modulok sem mentek benne. anyáztam is veszettül a gigát miatta. aztán ahogy a proci cserélve lett, kvázi az első kezembe kerülő rammal egyből ment . vagyis nálam az jött le, hogy 5 féle ramból 1600-on semmi, 1333-on 1 fajta ment, míg procicsere után minden változtatás nélkül ez a kingston, illetve a bővítés előtt pár napig a régi kingmax is röhögve ment 1600-on. amennyit anno szívtam (vagy 3 hónapom ment rá) most annyira mákosnak tűnik a helyzetem :K

Új hozzászólás Aktív témák