- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
ebben az a vicces, hogy nekem meg ezzel a 790-es szettel 2 garnitúra ilyen kingston is simán ment, semmi variálás nem volt, nem kellett cserélgetnem a ramokat. beraktam a 16 gb-ot és ment full stabilan 1600-on. ebből nekem nem az jön le, hogy a ram nem megy a 790-es szettel.
nekem csak addig volt rammizériám, amíg a régi 65 nm-es AMD proci volt a gépben. a kérdés az, vajon a változatos procik nem mind 65-ös csíkszélességgel készültek? mert ha igen, akkor csak látszólagos a sokszínű paletta. és csak mint érdekességet mondom, hogy ez az első ramom ebben a lapban ami egyből ment 1600-on csak a kingmaxok mentek benne 1333-on. ocz, csx,corsair és geil modulok sem mentek benne. anyáztam is veszettül a gigát miatta. aztán ahogy a proci cserélve lett, kvázi az első kezembe kerülő rammal egyből ment . vagyis nálam az jött le, hogy 5 féle ramból 1600-on semmi, 1333-on 1 fajta ment, míg procicsere után minden változtatás nélkül ez a kingston, illetve a bővítés előtt pár napig a régi kingmax is röhögve ment 1600-on. amennyit anno szívtam (vagy 3 hónapom ment rá) most annyira mákosnak tűnik a helyzetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest