- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4470 üzenetére
a mosfeteket hűtőbordával szokás hűteni, mert mással nem nagyon lehet. van aki házilag gyárt hozzá rézből/aluminiumból, de van hozzá gyári megoldás is, de sajnos én most nem találtam meg. egyébként legközelebb olyan alaplapot válassz, amin van mosfet hűtés is(legalább egy borda, ha nem is hőcső). és igazándiból az alaplapon a proci körül 2 oldalon szoktak sorakozni kb 3 cm-re, és ilyen kis kocka vackokat kell keresned.
[mosfet hűtő]
nah csak megtaláltam, de árban ez elég borsos lehet. nézd meg a 790 xt ud4p lapot, és a procifoglalat körül lesz 2 borda hőcsővel összekötve. kb a te lapodon is ott vannak a mosfetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gurulunk, WAZE?!
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest