Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
már bocsi hogy beleszólok, de ezt az SP3 + AMD gondolatot hülyeségnek tartom.
nálam az utóbbi időbe elég sok Phenom II-es rendszer futott, mindegyikre szó nélkül ment az SP3-as XP, és soha semmi bajom nem volt vele, pedig nem csak alapon használtam, hanem egész erősen meg lettek hajtva a motyók, de hibajelenség nem volt.inlább ram problémára gyanakszok, lehet a lap nem kedveli a beletukmált ramokat és azért hibázik össze-vissza.

-
JohnR
aktív tag
Köszi a választ! Remélem segít a problémán (nem az enyém, nekem az adatlap szerinti gépemmel minden ok).
Amúgy mai napig volt egy ismeretlen eszköze is (AMD away mode) a hozzá való drivert ma találta meg egy oldalon (a google segített neki, mert hivatalos oldalakon nem találta). Jó is volt a gép néhány órán keresztül, aztán újra kifagyott
Elküldtem neki a válaszod linkjét, majd kipróbálja.
Az eredményt majd meglátjuk...
Még1x THX
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi